woensdag 28 november 2007

Hollyday Home Party in Blogland!Op deze http://karlascottage.typepad.com/karlascottage/2007/11/what-do-you-lov.html?cid=91475512#comment-91475512 site kun je iets leuks vinden over een Hollyday Home Party, op 12 december 2007. Dat is leuk, dacht mama lieveheersbeestje (altijd in voor een feestje)!

Jullie zijn allemaal uitgenodigd om mee te doen en je versieringen voor kerst te showen. Lees op de site van karlascottage voor de details en een voorbeeld van een andere party die zij georganiseerd heeft.

p.s. Kijk even naar het filmpje (linkerkolom) voor een leuke, zelf te maken en niet dure kado-krans. Het leek ons kevertjes heerlijk om te maken en we zien de oogjes van de kindertjes die het mogen ontvangen al voor ons..

4 opmerkingen:

Karin zei

Die krans is echt superleuk als cadeautje zeg!!! En voor wat betreft de transparanten, ik ben lid van een forum waar er aardig wat op staan, en er zijn volgens mij ook wel boekejs van uitgegeven (uitgeverij Christofoor denk ik).
Liefs, Karin

Monique zei

Wat gezellig allemaal, dat moet ik even op mijn gemakje gaan bekijken !!!
Bedankt voor de leuke linkjes !!

groetjes

Elly zei

Ik vind het een geweldig initiatief, en gluur ook graag bij iedereen naar binnen. Maar of ik zelf ook mee ga doen??? Bij mij is de kerst nooit zo onwijs als dat je b.v. bij de amerikanen ziet. Maar ik heb er wel al zin in om de boel leuk aan te kleden.

I. zei

Mm, de krans is superleuk en goed mee te maken door de kids. Morgen na school ga ik het filmpje eens tonen aan Olivia!
Groetjes van Isa