zondag 2 maart 2008

Mama Lieveheersbeestje neemt een blogpauze.Mama Lieveheersbeestje heeft geen inspiratie meer, geen zin en geen tijd meer om te bloggen... Help! Waarschijnlijk komt het wel weer terug als ik eens een poosje lekker niet blog??! Dus; even een blog-pauze! Hopenlijk voor een weekje of twee.. ik zie het wel. Jullie mooie bloggetjes hou ik wel bij natuurlijk, maar het 'echte' leven gaat nu even vóór het virtuele.


12 opmerkingen:

ilse zei

fijne blogvakantie en hopelijk tot binnenkort.
P.S. Bedankt voor je lieve reactie op mijn laatste post.
het is inderdaad zo dat er ook ruimte meot zijn voor de leuke dingen. En dat wil ik ook behouden, er moet alleen ook wat meer structuur komen, een soort evenwicht denk ik tussen de twee.

liefs

MariecusBruyn zei

Geniet lekker van je blog-vakantie! Even lekker helemaal verpozen... dat kan deugd doen.
Toedelzzz

D@nielle zei

ook weleens lekker, blogvakantie ! Wel jammer voor ons ;)

Celeste zei

soms is een vakantie helemaal niet erg.. Ik heb de frequentie teruggeschroeft.. dat scheelt ook een hoop..

Ik hoop tot snel, want ik vind jou blog altijd erg inspirerend..

fijne vakantie!

Monique zei

Fijne vakantie !! Ik zal je wel missen hoor, dus ik hoop dat je lekker terugkomt als je uitgerust en verkwikt bent ; )
Have fun !!!

Anneke zei

Dank je wel voor je uitgebreide kritiekloze reactie op mijn laatste post! Ik begrijp helemaal wat je bedoelt en dat is wat het voor mij ook zo moeilijk maakt om vanuit mijn ziel te leven; de maatschappij hier... Eigenlijk kan ik het namelijk best; keuzes maken vanuit mijn hart, in het moment zijn enz, maar ik vind het moeilijk om dat in deze maatschappij met al haar eisen te doen. Als ik vanuit mijn hart leef, dan maak ik keuzes waar ik ècht voor ga (en waar ik later ook geen spijt van krijg), maar die vaak in eerste instantie op weerstand / vreemde reacties vanuit de buitenwereld leiden. Daardoor lijkt het er soms op dat 'zijn wie je bent' en soort strijd is, een balans zoeken tussen zijn wie anderen willen dat jij bent (want ik hoor er ook graag bij) en zijn wie ik ben. Gelukkig kom ik steeds meer tot de ontdekking dat ik, als ik doe wat ik ècht wil doen, er toch ook bij kan horen. Misschien niet bij dat groepje dat het niks vindt wat ik doe, maar wel bij een nieuw groepje. Er zijn zoveel mensen op de wereld, er zit er altijd wel 1 bij die je begrijpt en je het gevoel geeft dat je niet alleen bent; heerlijk!
Jouw reactie heeft me weer eens duidelijk gemaakt dat ik niet de enige ben die anders denkt dan de meeste mensen in de maatschappij. Jij denkt er ook anders over. Mamma Ilse denkt er anders over. Mariecusbruyn denkt er anders over. Gisteravond was ik bij de Weefsters en zij denken er ook vaak anders over. Al deze mensen maken het weer wat makkelijker om te blijven volhouden en keuzes te maken die ik wil maken (en de onzin van de maatschappij los te laten!)
Tot slot wil ik je veel rust toewensen, want in rust zit vaak de meeste inspiratie...!

Liefs, Anneke

Elly zei

Och wat spijtig voor ons dat je er eventjes tussenuit gaat! Maar je hebt gelijk, als de fut er uit is, kun je het beste maar even gas terugnemen en tot rust komen. Maar ik hoop wel dat je héél gauw weer in ons midden zult zijn!
Liefs, Elly

Heidi zei

Geniet er maar heerlijk van. Ik kom je blogje gewoon vaak bezoeken, en op een dag...dan ben je er hopelijk weer!

M. zei

Ja, soms hangen we veel te veel achter die computer en zitten maar te bloggen, terwijl het echte leven zo ongeveer aan ons voorbij gaat. Ik moet daar soms ook wel op letten en heb mezelf nu ook even een halt toegeroepen, want anders komt er van schilderen en klussen helemaal niets meer in huis! Ik wens jou een goede rust toe (is dat mogelijk met 4 kindertjes?? :D ) en een welverdiende adempauze! Tot gauw, lieve groet, Marjolijn

Maureen zei

Lieve lieveheersbeestmama, geniet een beetje van de vrije tijd zonder het bloggebeuren....maar....ik hoop toch stiekum je gauw weer te lezen ;o)

monique zei

Geniet maar lekker van je blog vakantie.
Ik ben ook een tijd afwezig geweest. Dat komt vooral omdat ik sinds kort 32 uur per week werk in plaats van 15 uur en we hebben ons huis te koop gezet dus moet het iedere dag opgeruimd en schoon zijn. Dus als ik dan thuis kom ga ik na het eten poetsen in plaats van hobbien en computeren. Ik moet gewoon nog in een nieuw ritme zien te komen en dan hou ik weer meer vrije tijd over.
Ik probeer van het weekend een brief naar je te schrijven. Ik was al begonnen maar kon het niet afmaken.
Fijn weekend.
Groetjes,
Monique.

Anoniem zei

Hoi,
ik mis je nu al hoor, ik kom toxch elke keer even langs om te kijken, of je er al weer bent ; )
Ik kwam nu even langs om je te vertellen dat ik ook een Nederlands blogje heb gemaakt. Ik kon het gewoon niet laten !!!
Als je op mijn naam klikt, dan kom je er vanzelf !!!
Ik wens je een heel fijn weekend en hoop weer eens wat van je te horen !!!

groetjes