zondag 7 september 2008

Zondag en F.O.T.W. Sunday and F.O.T.W.

Het was een regenachtige middag en omdat papa lieveheersbeestje was gaan zwemmen met de grote jongens, meisje lieveheersbeest achter haar huiswerk zat te zwoegen, besloten mama en kleine jongen-lieveheersbeestje een eindje te gaan wandelen, en wel hier:
It was a rainy afternoon and because daddy lieveheersbeestje went swimming with the big boys, girl lieveheersbeestje was sweating behind her homework, desidet mama and little boy lieveheersbeestje to go for a walk overhere:Het wordt een bos genoemd, maar het is meer een soort park. Een kletsnat park, met veel moerassige plekjes.

It is called a forrest, but rather looks like a park. A wetland park, with loads of mud.


Maar, ondanks de enorme bui die we te verduren kregen, was het een heerlijke tocht!

Still, although a huge rain came over us, it was a lovely walk!


Dan nog even de Findings Of The Week, geblogd bij elly. Hier zie je mijn vondsten; twee prachtige lappen/wandkleden uit de jaren zestig. Ik vond ze zo schattig.. Wat ik er mee ga doen weet ik nog niet, misschien maak ik een kussen van de onderste...

And than the Findingd Of The Week, blogged by Elly at. Here you see my findings; two lovely pieces from the sixties. I found them so cute.. Whatever I am goin to do with these I don't know yet, maybe I make a cusshion from the deer-embrodered one..


Hier nog wat details..
Here some details..
Onze jongste herkende het metteen;het is Bambi!
Our youngest recognised it immedeatly; it's Bambi!
Onze zonnebloem is eindelijk gaan bloeien! Ondanks het zon-gebrek..

Our sunflower finaly blooms! Besides the lack of sunshine..


Kun je zien hoe hard ze gegroeid zijn?
Can you see how hard they grown?

4 opmerkingen:

Twa zei

Ik ben echt een zon-mens, maar ik ben gister ook een wandeling gaan maken (in regenjas en rubberen laarzen) met de honden en ik vond het eigenlijk heerlijk. Je frist er zo lekker van op. Je f.o.t.w zijn zo schattig (en kunstig). Daar kun je vast wel wat mee. We zien vast het resultaat nog wel een keer. En wat is je zonnebloem GROOT!!!! Dat die het evengoed zo goed groeit ondanks het slechte weer hier.
Oja, en mijn handdoeken rekje mist inderdaad de stang die ervoor hoort, dus ik kan er niets voor hangen, wel jammer maar ik vind hem zo ook superleuk.
Prettige week!
Groetjes Antoinette.

rosabeer zei

Tegen onze gewoonte in hebben we er gisteren een binnendag van gemaakt, maar als ik je foto's zie dan denk ik was ik toch maar even gaan wandelen. Buiten is altijd mooi, altijd anders en zeker wanneer je net als ons ook zo'n mooi park voor de deur hebt. Ik zie in ieder geval dat jullie het ondanks het weeer prima naar de zin gehad hebben.
Leuke vondsten, jeugdsentiment.
een fijne week.

Elly zei

Die wandkleedjes.... wat zijn die geweldig!!!! Die vindt je dus bij ons niet hoor, ben er ook aldoor naar op zoek, net als leuke tafelkleden, maar noppes! Echt leuk voor kussens, of om in te lijsten. Veel plezier ermee, enne.... ik zal je gelijk even toevoegen!

MariecusBruyn zei

Heerlijk, he, die wandelingen in de natuur met jonge kinderen.
En Bambi is wel heel leuk afgebeeld, met vlinder op zijn staartje :)
Proficiat met je prachtige zonnebloemen, ik wacht nog steeds op mijn stokroos...