donderdag 12 mei 2011

Ben ik éindelijk weer eens aan het bloggen toe...stopt blogger er mee! Gelukkig hadden we de foto's nog...
Het waren drukke tijden. Pasen, mooi weer, knutselen, haken, de tuin onderhouden en ga zo maar door, mama lieveheersbeestje werkte zich drie slagen in het rond. Gelukkig was er af en toe nog een fijne fietstocht en wandeling tussendoor!
Kiezen vielen uit en kwamen op, eitjes werden verstopt en gevonden....
En lakens van de tweedehandswinkel veranderden in handige boodschappentasjes!


Zelf vind ik de bovenstaande het allerleukst, mooi lakense stof en sterk en als ik het tasje zie wordt ik zelf al vrolijk. (bijna, niet helemaal, maar bijna ga ik met plezier shoppen!)


Het patroon van de tasjes staat op de geweldige site van Eloleo ; http://eloleo.blogspot.com/2009/12/het-kringloop-project.html ik vind het een superleuk project! Waarom ik het niet eerder gezien heb?? Geen idee! Ook voor een beginnende naaister is het wel te doen en je hoeft geen plastic zakjes meer te gebruiken. Eén tasje gebruiken scheelt een heleboel plastic zakjes... Op de site van eleleo staan overigens nog heel veel andere leuke gratis patroonlinks en je krijgt er echt zin in als je het bekijkt (ik heb je gewaarschuwd..) De tassen zijn volop in gebruik en het was afgelopen week zelfs crissis op de vroege ochtend want oudste zoon moest zijn gympen mee in de schooltas en kon geen plastic tasje vinden! Ha, die waren er gewoon niet! Dit groene tasje heb ik van een rond tafel laken gemaakt. Misschien een leuk idee om een tasje bij een kadopakketje te doen? Of misschien twee?


Groetjes van Mama Lieveheersbeestje, die druk is met haar haakwerkje, maar dat komt nog...fijne week toegewenst!

3 opmerkingen:

Judith zei

oftewel je bent lekker druk. ik ben ook aan t haken geslagen. ik vind de stof van de tweede tas t allerleukst. zo heerlijk vrolijk. leuk met de patroonlink erbij!

Prullemieke zei

leuke blog!
mooie dingen die je maakt,wauw!

groetjes prullemieke.

PS: volgen ga ik zeker doen!

franca zei

Mooie tassen Lieveheersbeestje.
En het idee erachter is nog mooier.