dinsdag 24 april 2007

we gaan de hertjes voeren...


Vandaag was het een beetje een verdrietige dag, wan de broedende kanarie-pop (het 'moedertje' is dood. Ze zat te broeden of haar leven er van afhing en at en dronk niet meer. Misschien was ze wel ziek, we zullen het nooit weten.. De kinderen waren erg geschrokken en wij ook natuurlijk, maar, dat weten lieveheersbeestjes maar al te goed, het leven gaat niet altijd over rozen en bladluizen..


Gelukkig hebben we nog andere dieren in de buurt. Hier zie je de 'bambies', de hertjes en het grote papahert. Ons kleine kevermanneke had veel respect voor papa hert en durfde hem niet te voederen met oud brood. De vrouwtjes wel. Toen even later de blazende ganzen ook nog een kijkje kwamen nemen wilde hij weer naar huis, dat was toch wel eng voor kleine lieveheersbeestjes, al die ganzen die jou oude brood willen hebben...


Vandaag heb ik het erg druk gehad, zelfs 2 keer gestreken, dus er komt niet veel creatiefs uit mijn handen. Maar ik heb wel allerlei werkstukjes liggen dus als er een momentje tijd is...
Morgen wordt het ook aanpakken, er gaan gordijnrails opghangen worden door opakever en papakever, en daar worden zo'n 20 tot 25 gaten voor geboord. Nu hebben we lamellen, maar die gaan allemaal kapot en zijn we behoorlijk zat. Dus we stappen over op ouderwetse gordijnen. Ze zijn beige, dat staat leuk bij Villa Stip, en ik ben heel benieuwd..

1 opmerking:

Anoniem zei

hallo kevers,
hier een berichtje van de krekels!
Weten jullie wel dat volgende week in de vakantie, mammakrekel en babykrekel bij opakever en omakever gaan logeren? Ik denk dat het krekeltje vaak komt spelen met de kevertjes....gezellig!
Krekelbaby wil vast ook wel naar de bambies.\
dag krekelkusjes xxx