vrijdag 16 november 2007

De 'afterparty'...

Vanmorgen heeft mama lieveheersbeestje de restjes crepepapieren slingers, ontplofte ballonnen en kilo's kruimeltjes opgezogen, alles weer op geruimd en weer tassen vol boodschappen gedaan voor zondag, want dan is het volgende lieveheersbeestje jarig. Kortom: er is hard gewerkt in Villa Stip. Maar gisteren is er heel gezellig feest gevierd, met veel kinderen, kadootjes en lawaai, haha!

Eén van de kadootjes die het oudste kevertje kreeg, waren deze 'paper dresses' die in een bijpassend handtasje een briefje geld bevatten...

Mams had heel veel lol om de jurkjes te maken, dus het is zeker voor herhaling vatbaar!

Omdat de tweede jarige in rij vandaag moest tracteren, hebben we samen ook nog een aantal rolletjes met snoepjes gemaakt, net als voor St. Maarten. (zie de werkwijze)

De kinderen vonden het een mooie en lekkere tractatie, dus 'mission acomplished'. Nu nog de volgende jarige (woensdag a.s.), die heeft een ingewikkelde tractatie gevonden op het internet, maar dat zien jullie tegen die tijd nog wel..
Die taart van gisteren was een truckfotootje hoor! Dit is de echte taart..
Omdat onze jarige niet van slagroomtaart houdt heb ik gewoon een chococake (pakjes van de lidl) gebakken, en roosjes gekneed van een marsepeinen mobieltje.

3 opmerkingen:

Elly zei

Oh, wat zitten jouw kleine lieveheersbeestjes allemaal vlak achter elkaar! Net als bij ons thuis, m'n 3 zusjes zijn alle drie in januari jarig. Wat zijn je jurkjes leuk geworden zeg! Heb je "gewoon" maar wat gedaan, of had je ergens een patroontje vandaan? De taart zag er ook heerlijk uit!
Oh ja, is het goed als ik jouw link op m'n blog plaats?

Celeste zei

He weer lekker bijgelezen, ik volg je blog al tijden. Het is iedere keer weer genieten..
Of ik ook zin heb in projectjes.. echt wel.. helaas zijn we net verhuisd. Dus de projectjes momenteel zijn gewoon grote klussen in huis.. De aankleding komt later wel...

ilse zei

Wat een feestmaand hebben jullie in november !!

Dat maakt deze sombere maand ineens veel vrolijker natuurlijk.

Veel feestplezier !
dikke knuf