zaterdag 17 november 2007

een rommelig-mee-geniet-dagje...

Wanneer komt er ijs en sneeuw, ik verlang naar knapperige koude witte sneeuw!
Vandaag is het een zeer rommelig dagje in Villa Stip! Eerst maar even de stad in met het meisjeskevertje, nog even wat kopen voor de jarige van morgen en wat vergeten boodschapjes halen. Toen snel lunchen en papa lieveheersbeest en de jongenskevertjes de stad in om naar de intocht van sinterklaas te gaan kijken, snel snel. Gauw nog even wat kadootjes ingepakt..

Dit plaatje is voor de zaterdag-mee geniet-dag..
Ik verlang soms echt naar deze rustgevende 'luchtbel'! Ziet dat er niet prachtig uit? Ik zag het ergens staan (vraag me niet meer waar...ja, ik heb het, op de pagina van de Feltclub : http://feltclub.com/ven_mumb.php ) en was er meteen verliefd op! Net als op het onderstaande boompje trouwens, zo snoezig!

Nou, de afwas roept, dus ik stop met dit rommelige verhaal, fijn weekeind allemaal!

6 opmerkingen:

ilse zei

ooh wat ziet die luchtbel er zalig uit !!! Daar zou ik ook wel eens willen inliggen, zo heerlijk knusjes.

en wat een prachtig boompje heb je gevonden. Ik voel al kriebels komen, zowem lente al haakkriebels hihi.Zou je me willen vertellen waar je dat gevonden hebt?

fijn feestje voor morgen !!!

liefs

het lieveheersbeestje zei

Ja Ilse, ik heb het toch nog kunnen achterhalen: http://feltclub.com/ven_mumb.php het staat ook in het blogje nu.

Groetjes!

M. zei

Wat een werk, wat een werk in Villa Stip! Ontspanning is echt niet weggelegd voor moeders van grote gezinnen, haha. Als ik het goed begrijp, zitten er bij jullie 1 dametje en 3 jongens in het nest. Was bij ons ook zo: ik heb ook 3 broers, net zoals bij mijn eigen vader thuis en nu ook bij mijn oudste broer (heeft ook 4 kinderen, onder wie 1 enkel meisje). Groetjes.

Elly zei

Dat boompje, wat is dat leuk zeg!!! Helaas kan ik niet haken, dus dit is voor mij niet weg gelegd. Maar wel even genoten van al je plaatjes! Fijn weekend!

Monique zei

Heel erg mooi dat boompje. Die luchtbel, nou die zou ik ook wel willen hebben. Vooral nu. Het is allemaal heel hectisch hier en dan kun je wel een rustige plek gebruiken. Gelukkig kan ik af en toe zingen met het koor en dat geeft heel veel rust en een echte uitlaatklep !!

liefs

Celeste zei

Rommelig maar zo herkenbaar.. heerlijk zo een dag...