dinsdag 20 november 2007

Verrassingen!


Deze tractatie is voor ons derde kevertje dat morgen jarig is. Het is een voetbalveld met twee 'teams'; de apen en de varkentjes. Het idee is niet van mijzelf, maar komt van deze http://www.party-kids.nl/titels.asp?intCategorie=1&strSorteer=intMail site , hier staan nog veel meer leuke tractatie-ideetjes.


Ik weet dat het geen gezonde tractatie is, maar je bent maar één keer jarig dit jaar nietwaar?

Bij Elly, dit http://myeverydaythings.blogspot.com/ is haar blog, ik kan het echt aanraden het is een heel mooi en inspirerend blog, kwam ik laatst een stukje tegen over 'pay it forward'. Dit houdt in dat je voor drie mensen iets leuks maakt, en dat aan hun opstuurd. Ik ben eens op onderzoek uitgegaan, en heb deze link gevonden http://nl.wikipedia.org/wiki/Pay_It_Forward . Maar het systeem is dan een beetje omgezet in het weggeven van een zelfgemaakt project. Het moet wel zelfgemaakt zijn, dus er moet echte toewijding in zitten! Dat leek mij wel wat en ik heb mij opgegeven om mee te doen met Pay it forward. Vanmiddag had ik mijn prachtige verrassing bij de post zitten:


Is het geen schattige ster?!! Ik (en ook onze dochter, die wil ze ook al gaan maken) ben er heel erg blij mee! Straks hangt hij mooi in de kerstboom te pronken, Elly! Zijn er hier ook dames die serieus mee willen doen met pay it forward, dan mag je een kommentaartje achterlaten. De eerste drie 'gelukkigen' krijgen dan van mij een leuke verrassing! Al zul je wel eventjes een weekje moeten wachten, want ik zit dus nog midden in de jarigen..Elly, als je dit leest; heel opmerkelijk: je hebt exact het zelfde handschrift als dat van mij! Is dat geen toeval?!
groetjes mama lieveheersbeestje.

11 opmerkingen:

CresceNet zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
het lieveheersbeestje zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ilse zei

Hoi
normaal gezien kan je de commentaren zelf wijzigen dacht ik...

het lijkt inderdaad iets van reclame of zo..

Ilse zei

Maar nu over je blogje, wat een leuke traktatie is dat zeg, echt origineel !! en waarschijnlijk ook ongelooflijk lekker.

De ster is prachtig !! ik heb ook al wat gelzen van die pay it forward, vooral op engelstalige blogs dan, ik vind het een leuk idee, en doe graag mee.

monique zei

Wat een ontzettend leuke traktatie weer zeg.
En alsnog van Harte gefeliciteerd. Ik hoop dat het een leuke dag was voor de jarige en jullie allemaal.
De ster is hartstikke leuk.
je kan zulke berichten inderdaad zelf verwijderen. Ik weet even niet meer precies hoe maar dat kan je op blogger vinden.

groetjes,
Monique. D.

Elly zei

Pfffttt... wat een leuk berichtje zeg! Maar ik heb het met heel veel plezier voor je gemaakt! En wat een superleuke tractatie heb je weer gemaakt! Die site is er eentje om te onthouden, daar staan erg leuke dingen op.
Oh ja, volgens mij kun je dat berichtje verwijderen door op het vuilnisbakje dat er onderstaat (bij jou dan, wij zien dat nu niet) te klikken. Daarom heb ik er maar zo'n woordverificatie opgezet, je hoort weleens dat sommigen heel veel van dit soort onzin binnenkrijgen en daarmee is dat over.
Groetjes Elly

Linda zei

Hoi, wat een mooie traktatie zeg! Mijn zoontje is gisteren ook verjaard, maar zo'n mooie traktatie had hij niet bij, hoor!

Ik doe heel graag mee aan de pay it forward! Ik vind het een heel leuk initiatief!

Linda zei

O ja, als vervolg op mijn vorig berichtje en antwoord op jouw berichtje, mijn e-mail is lspringael@yahoo.co.uk.

M. zei

Hallo Lieveheersbeestje, foto's en plaatjes kun je met speciaal transferpapier (o.a. te koop bij Hema) op stof zetten. Leuke nostalgische plaatjes vind je ook op: www.picasaweb.google.nl/vintagelabels. Ik heb hier thuis trouwens een mooi boekje met kinderversjes/liedjes in. Daar staat er ook een in over het lieveheersbeestje. Ik ga er een kopie van voor jou in mijn album www.picasaweb.google.nl/engelgefluister zetten. Groetjes

I. zei

Oh, ik heb ook zo'n mooi sterretje ontvangen! Leuk, hè. 'k Ben er ook erg blij mee :-) Wat kan Elly dat goed, hè... Hopelijk krijg ik ook reacties op mijn blog en kan ik ook wat maken en versturen... alleen weet ik nog niet wat, hihihi. Groetjes van Isa (Tarte Tatin)

Celeste zei

wat een onwijs gaaf idee..

Dat lijkt me erg leuk om te doen zeg...
maw ik wil wel meedoen als ik niet te laat ben :)