vrijdag 25 januari 2008

Ik geef je een roosje, mijn roosje..Is dit al een roosje uit de tuin van Villa Stip ?!

HaHa! Nee 't is een neppertje...zelf gemaakt ! Met behulp van deze site :

http://www.marthastewart.com/paper-roses?video_id=0&rsc=mpvd_A_1


Het enige dat je nodig hebt zijn witte koffiefilters, bloembindersplakband (heb ik overigens nog nergens gevonden..), stokjes ijzerdraad en waterverf met een penseel.

Klinkt goed hè?Ik heb er dus twee geprobeerd te maken, maar omdat ik dat bloembinders plakband nog niet gevonden heb, is het nog niet perfect. Eén heb ik er met garen vastgebonden, maar dat verschuift, de ander heb ik met gewoon plakband vast gemaakt en dat ging al een stuk beter. Morgen ga ik nog even naar de intratuin, de enige winkel waar ik nog niet geweest ben, wie weet! Anders ga ik het eens met afplakband proberen, of iets zoeken bij de gamma.

Prettig Weekeinde!

6 opmerkingen:

I. zei

Oh, maar het resultaat is zonder de plakband al errrrggg mooi!! Jullie ook een heel mooi, gezellig weekend, familie Stip!

MariecusBruyn zei

Je moet al goed kijken om op de foto te zien dat 't een neppertje is! Ik denk dat ik dit in de vakantie ook eens ga proberen met de kids! Veel succes nog met je zoektocht naar die tape.

Elly zei

Wauw, net echt zeg! Wat zijn ze prachtig geworden! In de bloemenwinkel gebruiken ze een soort rubberen tape (caoutcouc, je spreekt het uit als kaoetsjoek), volgens mij heeft Martha dat ook gebruikt, door de warmte van je vingers smelt dat a.h.w. aan elkaar vast. Wij gebruiken dat altijd voor corsages. In hobbywinkels kun je nog weleens van dat crepe-tape kopen, maar ik weet eigenlijk niet of dat ook makkelijk werkt. En inderdaad, dat schilderstape zal ook wel kunnen, maar dat zal je dan nog wel even moeten schilderen.
Succes met je zoektocht! En nog een heel fijn weekend!

Celeste zei

Wauw, wat mooi.. dit is echt leuk om te zien.. ik denk dat ik komende week eens ga shoppen :)

monique zei

Blogger was me weer eens aan het pesten, ik kon wel kijken maar niks posten.
Kijken of het nu wel lukt.

Wat heb je een prachtige rozen gemaakt zeg, echt geweldig!
Ik heb tot anderhalf jaar geleden bij Intratuin Halsteren gewerkt en daar verkochten we ook bloembinders plakband. Hopelijk kan je het ergens kopen.
Fijme zondag.

groetjes,
MOnique.

Linda zei

wauw, die zijn prachtig, zeg! ik heb weer een projectje bij voor de komende weken...!