donderdag 7 februari 2008

uit het leven van een peuter en een mama...




Mama heeft weer een kado-setje gemaakt. Een tissuehoudertje en een geurkaarsje in een vintage kopje, voor een jarige vriendin.


En omdat ik heel schattige lapjes van mijn penvriendin Monique ( http://www.tymeandlavender.blogspot.com/ ) kreeg, ben ik maar eens lekker aan het prutsen geslagen en heb weer een lappenpopje gemaakt. Alleen de mond moet nog geborduurd worden..




Tsja, het leven van een peuter gaat niet altijd over rozen... Als eerste moet je push-ups doen met je broer, en wonder boven wonder: je kunt het echt! Dat kan mama dus niet. En de andere broer en zus lieveheersbeestje ook niet. Dus deze twee kevers zijn echt de sterkste bewoners uit Villa Stip!


Hierna even een rustige activiteit met klei. Hier zie je mama lieveheersbeestje, gemaakt door het peuter-kevertje. Mama vond het heel goed lijken!


Na deze warming-up van lichaam en geest, ga je een blokje om met mama (naar de brievenbus) en als je thuiskomt ga je lekker even bellenblazen...



En als laatste activiteit, even lekker relaxed met de railtjes en treintjes spelen die je op je verjaardag hebt gekregen.


Wat is het leven toch heerlijk zorgeloos als je drie jaar bent!

3 opmerkingen:

Elly zei

Wat is dat popje super!!!!!! En ook weer errug leuke kadootjes hoor, kom je ook op mijn verjaardag?
Zo'n houten treinbaan hebben mijn kids ook en ze hebben er zoveel plezier van gehad! Hij komt nog steeds voor de dag als er kleine kindertjes over de vloer komen.

monique zei

Wat een ontzettend leuk cadeau setje heb je gemaakt!
En wat een leuk lappenpopje!
Wat een leuke foto's.
Groetjes,
Monique

M. zei

Haha, ik moest echt lachen om die 'ochtendgymnastiek' van jullie! Ik zou dat eigenlijk ook weer moeten gaan doen. Chique klei-dame is dat hoor! En die kaarsenkopjes vind ik ook nog altijd een leuk ideetje om ook eens te gaan proberen. Je doet er anderen wellicht veel plezier mee. Groetjes en alvast een fijn weekend voor jullie allemaal.