donderdag 22 mei 2008

Perzik-cake, Peach-cake.

Vandaag een lekker receptje voor een cake die je op de bakplaat bakt. Hier kun je dus heel veel stukjes van snijden (ongeveer 25) ! Handig en lekker bij dit mooie weer.
Today we are backing a nice cake that is baked ont the bakingplate. You can cut many pieces of this one (about 25)! Easy and delicious in this nice weather.

Ingredienten - Ingredients.

1 blik perzikken - 1 can peaches
300 gram suiker- 300 gram sugar
300 gram gesmolten boter- 300 gram melted butter
300 gram zelfrijzend bakmeel - 300 gram selfraising flower
6 eieren - 6 eggs
1 zakje vanille suiker - 1 bag vanilla sugar

Oven voor verwarmen op 150 graden C. - Preheat the oven on 150 degrees Celcius.
*Laat de perzikken uitlekken en snij ze in dunne schijfjes.
Let the peaches leak and cut them in thin slices.
*Meng de gesmolten boter, bakmeel, suiker en vanillesuiker en de eieren door elkaar met een
pollepel.
Mix the melted butter, bakingflower, sugar, vanilla sugar and the eggs together with a spoon.
* Bekleed een diepe bakplaat met bakpapier en stort het beslag er op. Even egaal uitstrijken.
Put bakingpaper on a deep bakingplate and let the mixture go on this. Just egalise a bit.
* Beleg het beslag met de schijfjes perzik.
Just put the slices of peach on the mixture.
* Ongeveer 25/30 minuten laten bakken en Klaar!
Bake for about 25/30 minutes and Ready!

EET SMAKELIJK - BON APETIT- HAVE A NICE MEAL- BON APETITO

3 opmerkingen:

Elly zei

Owww.... wat ziet dat er smakelijk uit!!! Maar ik mag voorlopig niet meer zoveel snoepen van mezelf, het loopt de spuigaten uit! Oh ja, dat bordje vind ik trouwens ook heel erg leuk!

rosabeer zei

Dat ziet er erg smakelijk uit. Ik mag ook graag koken, bakken en braden. Omdat we met z'n 2en zijn en dan de hele week aan de appeltaart zitten, en dat niet zo heel erg goed voor de lijn is(maar wel lekker), beperk ik het een beetje.
Geniet ervan met je gezin en een heel fijn weekend.
Groetjes Marja

monique zei

Wat een lekker recept, zal ik zeker gaan proberen.