zondag 19 april 2009

Een paar dagen niets gedaan.. A few days doing nothing...

Vandaag is mama Lieveheersbeestje bezig geweest met verjaardagskaartjes maken...
Today, mama Lieveheersbeestje created some birthdaycards...

...nee, ik heb ze niet zelf bedacht, maar op de site van Creating Keepsakes staan heel leuke voorbeelden! Dit is de link : http://www.scrapandpapercorner.com/gallery/index.html?keyword=birthday%20card&page=2
...no, I did not designed them myself, but on the site of Creating Keepsakes are many cute examples! This is the link; http://www.scrapandpapercorner.com/gallery/index.html?keyword=birthday%20card&page=2Deze zondag niet veel nieuws, want het kleinste lieveheersbeestje is ziek geweest deze week. Dus we hebben niet geknutseld, geen rommelmarktjes of kringloopwinkels afgestruind, enkel wat in de tuin gezeten..
Deze snoezige bekers hebben het oudste lieveheersbeestmeisje en ik, van opa en oma gekregen voor de pasen. Ze zijn van Jet, en drinken lekker!
This sunday not much news, as our smallest boy was sick this week. So, no crafting, no fleamarkets or charityshops...only some sitting in the garden...
These cute cups where a gift of grandma and grandpa for my oldest daughter and me, for easter. They are designed by Jet, and sip lovely.

Er is een merel die achter in onze schutting een nest heeft gemaakt...beetje dom want het zit nogal wankel. Maar er zit toch wel een jong vogeltje in!
A blackbird made a nest inside our fence...a bit stupid as it is not so stable. But still there is a baby bird in the nest!

20 opmerkingen:

LiLi M. zei

Mooie lente lay out heb je, heel sfeervol met die bloesem die ook op je banner te zien is. Ik vind die bekers ook mooi en je bent weer heerlijk aan de knutsel geweest, fijne week!

Bonnie zei

Wat een nieuwe creaties weer ja.
Lekker buiten in het zonnetje gemaakt????
En die bekers.......die zijn toch voor mij gemaakt?
Fijne avond

Jente zei

Wat een gezellige bekers! Daar kun je extra lekker thee of koffie uit drinken, een klein feestje :-)
Mooie kaarten heb je gemaakt, je bent erg handig met papier en schaar, of niet? Dat soort dingen lukt mij niet zo goed, te weinig geduld denk ik ;-)

Fijne week gewenst en veel plezier met het broodbakken. Grappig dat jij dat ook had toen je de blog had gelezen. Wij hebben een gasoven en een combimagnetron. Ik bak de broden in de gasoven, heerlijk! Ik heb er echt zin in om er morgen weer twee te bakken.
Groetjes Jente

Franca zei

Hoi Lieveheersbeestje,
Voor kaarten maken heb ik geen geduld.
Als ik deze zie, zou ik bijna toch aan de slag gaan. Beterschap met het kleine lieveheersbeestje!
groetjes, Franca.

English style zei

leuk zo'n merel nest in de tuin !
en die bekers vind ik echt super !!
degene die van jou een kaartje krijgt, zal vast het envelopje met een glimlach openmaken, mooie gemaakt die kaartjes !!
groetjes Yvon

ps, is je lieveheersbeest-kindje weer helemaal opgeknapt ??

Heather zei

OOOOhhh...I LOVE your cards! Thanks for your comment on our blog and for becoming a follower. It gave me a chance to visit your blog and see your cool stuff! We have something in common, card making. Did you get a chance to check out my crafting blog? I can't wait to look around yours a little closer. I wish I spoke German. ;-)

Katie zei

I really like your cards and especially how you decorated the envelopes too. That is a nice touch! The one with all the candles is my favorite.

Julianna zei

Hallo,

wat een schattige kaarten heb je daar gemaakt.
Hopelijk voelt zich het jonge lieveheersbeestje weer beter.

een gezellige week wenst Julianna

rosabeer zei

Niets gedaan ??? Prachtige kaarten heb je gemaakt. Een beetje in de tuin zitten is met dit weer echt geen straf toch. En bij niets doen hoort vast ook nog wel een huishouden draaiende houden, dat is zeker niet niets. Leuke bekers heb je gekregen.
Fijne week en nog een paar dagen genieten van het mooie weer.
groetjes Marja.

my day zei

Je bent toch wel goed bezig geweest zie ik,mooie kaarten gemaakt,die met de kaarsen vind ik echt super.En je bekers van Jet zijn prachtig, ben ook echt een fan van alles van Jet.Zo mooi.
Fijne dag,groetjes Ingrid.

Nicole zei

Ik vind de kaarten echt prachtig. Wonderlijk hè, hoe vogels in zo'n slordige 'woning' toch een gezin stichten.

In antwoord op je vraag op mijn blog: ik geloof niet dat je laminaat echt heel nat mag dweilen, maar wij doen dat wel altijd... Met vijf kinderen is onze vloer altijd best smerig, en dan wil ik het wel echt schoon hebben.

Twa zei

Leuk, leuk,leuk. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt. Er huist een heuze scrapper in je. En die bekers zijn ook hartstikke lief. Ik heb er ook al regelmatig naar gekeken.

Brad zei

I love your cards and the cups from your grandparents are so lovely.Love the small, dainty print:)
Brad

Crea Annemieke zei

Goedenmiddag,

Wat een mooie gescrapte kaarten heb je gemaakt.Ik mag ook graag scrappen maar meestal geen kaarten.Misschien ga ik er binnenkort eens aan beginnen.Maar ik vind zo veel leuk.
Zonnige groetjes van Annemieke

Elly zei

Owww... uit die bekers zou ik ook wel een kopje thee willen drinken! Echt heel schattig! Ik vind je kaarten echt super!!! Jeetje meid je hebt talent! En helemaal zo leuk dat de enveloppes zo in stijl zijn!
Leuk je nestje in/aan de schutting!

Brad zei

For your beautiful and unique creations, I added your link to my blog.
I hope I have your permission.
Brad

miss Potter zei

Hi, does to like to know you, have a marvelous blog, can I ask you a curiosity, do you write from the olanda?
Regards from Italy Cassandra

my day zei

Hoi lieveheersbeestje,
ik weet eerlijk gezegd ook niet hoe het plantje heet, maar ik heb ze afgelopen woensdag bij de praxis gekocht,misschien is er een praxis bij jou in de buurt en hebben ze ze nog.Hier zit de praxis in onze wijk en als ze ze nog hebben kan ik de naam misschien nog even voor je achterhalen morgen.Op de potjes stond namelijk wel hun naam maar ik heb die potjes weggegooid.
groetjes Ingrid.

my day zei

Hoi,
het plantje heet Sutera cordata, en hij bloeit in het wit,rose of blauw.Succes met zoeken.
Groetjes Ingrid.

Louisette passion retriever, cat, memory Katanga zei

Mooie blog,leuke creatie,Fyne dag met familie. Groetjes van Belgie