dinsdag 29 december 2009

Ik wens jullie allemaal een heel gezellige oud en nieuw!!
Natuurlijk horen daar lekkere oliebollen bij, en hier is een filmpje over hoe makkelijk je deze zelf kunt bakken;

Koopmans bakfilm Oliebollen

En natuurlijk horen de appelflappen er ook bij, dat zie je hier;

Koopmans bakfilm Appelbeignets

Ik heb zelf gewoon de oliebollenmix van de Lidl gebruikt, maar je verder is het gewoon hetzelfde.
Groetjes van ons allen uit Villa Stip en tot het volgend jaar!

14 opmerkingen:

Huize steen zei

Appelflappen maak ik wel altijd zelf, maar oliebollen haal ik altijd lekker bij de bakker. Vanmiddag voor het eerst gehaald en jummie jummie wat waren ze weer lekker :-) Jullie ook een hele fijne jaarwisseling toegewenst !!

Annelies zei

Wij doen het makkelijker. Traditiegetrouw rijden wij op 31 december rond 12.00 's middags naar mijn nichtje en haar man. En die man bakt de lekkerste oliebollen van Nederland. Ik geloof dat het record van zoonlief (15) op 17 oliebollen staat...

jente zei

Jullie ook een gezellige oud en nieuw! Oliebollen daar waag ik me niet aan, appelflappen wel! Lekker prutsen en smeren en daarna lekker smullen :-)

Het gaat alweer stukken beter, gelukkig! Dus het schillen en bakken gaat wel lukken. Ik hoop dat jij ook snel minder last hebt, in je gezicht voelt altijd extra vervelend (en je haren prikken dan zo vervelend vind ik altijd :-(

groetjes Jente

Elly zei

Hier geen eigen baksels, dat is bijna de moeite niet. Want ik, als grootste zoetekauw van het gezin, houd niet van oliebollen! Dus ik haal wat bolletjes voor de kids bij de bakker en dan gelijk ook een paar overheerlijke beignettes, kijk, die lust ik nou weer wel!
Lieve mama Lieveheersbeestje, ik wens jou en je gezin een hele fijne jaarwisseling en wens jullie alle goeds voor 2010. En zeker weten tot volgend jaar!!!!
Liefs Elly

plukdedagsandra zei

Oliebollen met oud en nieuw?
Dat doen ze hier niet of toch niet dat ik weet.

Wel lekker. Wij lusten dat supergraag.

Mama Monique zei

Een goede en gezellige jaarwisseling!

Maureen zei

Mijn man en kinderen hebben vandaag 279 olliebollen gebakken.
Wij lusten ze allemaal, maar 279 eten wij er niet op. De rest is naar collega, buurvrouw, omi & opi, Oma's en opa's en tante ;o)

Fijne jaarwisseling!
Maureen

Miriam zei

Wij kopen onze oliebollen van de scouting. Ze hebben heerlijke oliebollen en ze kunnen het geld goed gebruiken.

Een heel gelukkig, gezond en creatief 2010!

Groetjes
Miriam

rosabeer zei

Ik wil jullie lieveheersbeestjes gezin het allerbeste wensen voor 2010.
Gezondheid, vrede, liefde en veel creativiteit wens ik jullie toe.
Hartelijke groeten,
Marja

LiLi M. zei

Mmmm, ik heb net nog een appelbeignet op, zit dus heerlijk in de stemming om jou en je gezin een heel mooi, gelukkig en gezond 2010 toe te wensen!

lenteroos zei

Ik neem me ieder jaar voor om zelf te gaan bakken maar ook dit jaar is dat voornemen niet uitgekomen - wellichr eind januari... dan heb ik een rustig weekje. Enne,... maakt uiteindelijk niet uit wanneer je ze voor het eerst zelf bakt - toch?!?!?!?
Anneke.

Franca zei

Hallo Lieveheersbeestje,
Gelukkig nieuwjaar voor jou en alle andere lieveheersbeestjes!

marco_dons zei

Ik zie dat ik heel wat gemist heb! allereerst de allerbeste wensen voor 2010!Wat een prachtige foto's heb je toch weer geplaatst, geweldig gewoon!
Ben lang niet online geweest vanwege computer problemen, die houden hier nooit op lijkt wel......En als de computer het wel deed dan kon ik geen berichtjes of blogs plaatsen. We snappen er hier helemaal niks van.
Manlief heeft nu weer wat geprobeerd en dat lijkt.......ik zeg het maar niet

Anoniem zei

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色