donderdag 14 januari 2010

Het is winter rondom Villa Stip en onze sneeuwpoppen zijn in de tuin aangeland...

...ook bij de buren zijn er van die witte mannekes gesignaleerd!

Ze staan daar maar te staan en staren tevreden in de verte...Dan is er nog een jarige geweest; ons jongste lieveheersbeestje is gisteren 5 jaar geworden. (deze foto is niet scherp, maar zegt alles!) Het was een leuke verjaardag, veel kadootjes, visite en taart, zijn dag kon niet meer stuk. Ook heeft hij voor het eerst op school getracteerd (cupcakjes en een klein kadootje) en dat was helemaal super natuurlijk!

16 opmerkingen:

LiLi M. zei

Wat een leuk gezicht zeg die sneeuwpoppen! In mijn gevoel is het eeuwen geleden dat er zo van de sneeuw genoten is. Nog van harte gefeliciteerd met het kleine mannetje! Het is een ontzettend leuke foto geworden van zijn verjaardag! Groetjes L.

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd. Hij heeft zo te zien een fantastische dag gehad.
Bij ons is de sneeuw langzaam aan het verdwijnen en wat achterblijft is een soort soft ice ; )
Een hele fijne dag !!!

Huize steen zei

Leuk zeg al die sneeuwpoppen !! En gefeliciteerd met je jongste, 5 alweer !!

Bonjade zei

Mooi zeg die winterse beelden.
En nog van harte met dit lieve mannetje, zo bijzonder zo'n dag.
Fijne avond

Something White zei

Lieve Mama Lieveheersbeestje,
nog van harte al mijn beste wensen voor dit nieuwe jaar! We zijn wel alweer bijna midden januari, maar ik ben nog niet klaar met mijn wensen-tour! :)
En ook een dikke proficiat voor de kleine man bij jullie!
Vandaag scheen bij ons de zon zowaar en ook is het volop aan het dooien, zodat het rondom het huis nogal een modderpoel is. Ik geniet daarom ook van je witte sneeuwplaatjes en -poppen. Leuke layout trouwens voor je blog met dat mooie winterlandschap rondom :)
Hartelijke groeten,
Marjolijn

Anoniem zei

Nog gefeliciteerd.

Wat leuk dat die sneeuwpoppen er nog staan.
Haast niet te geloven, dat jullie nog steeds sneeuw hebben.

Wens je een prettig weekend, Lilly

annemieke zei

leuke foto.s van die sneeuwmannen, en ze staan nu deze winter zo lekker lang.Wat en lief klein jarig mannetje.Gefeliciteerd hoor.
Ik heb vanmiddag met mijn oppasmeisje 1 uur in de duinen gefietst, ponies aaien, en lekker genieten van het winterse landschap daar en de stilte......

groetjes Annemieke

Elly zei

Gezellig wat van die sneeuwerige buurtjes erbij! En natuurlijk het belangrijkste: gefeliciteerd met je kleine (oh nee, nu is het natuurlijk grote!) man! Zo te zien was hij erg blij met z'n kadootje!

Franca zei

Van harte Gefeliciteerd voor het jongste lieveheersbeestje!Leuke foto.
Die sneeuwpoppen, wat een goed idee om er een rondje foto's van te maken. Zo vaak zien we ze niet meer.
groetjes, Franca.

Twa zei

Wat een gezellige sneeuwpoppen foto's. Ik kan het me ook bijna niet meer heugen dat we zo'n winter hebben gehad. De kinderen genieten er volop van. En jullie nog van harte gefeliciteerd met het kleine leiveheersbeestje! Wat wordt ie alweer groot.
Groetjes Antoinette.

wilmi zei

Hoi lieveheersbeestje,
Ik lees jouw blog ook,
en vond de foto van je zoontje erg leuk.
Niet goed gelukte foto's zeggen soms toch heel veel.
Succes met bloggen, sneeuwpoppen maken en je vogeltjes verder!
Nog even lekker genieten van dit winterweer. Veel mensen zijn het zat, maar ikke nog niet hoor, en gelukkig zijn er meer..
Dit is toch beter dan al die regen, of niet dan?
groetjes

bianca zei

Das sind ganz tolle Schneemänner. Deine Winterbilder gefallen mir auch sehr.
Bianca

Anoniem zei

Hoi lieveheersbeestje,

Kom zo af en toe je naam tegen bij reacties op consuminder-logs en ben nu eens bij je komen kijken, leuk blog!! Ik heb je gelijk bij mijn favorieten gezet.
Even een vraagje over de Wibra wol: welke stekenverhouding heeft deze, en op welke naalden brei je daarmee? Ik ken mezelf, als ik zonder patroon naar de Wibra ga koop ik het liefst het hele schap leeg, dus ik zou graag eerst een patroon uitzoeken, voor ik naar de winkel ga.
Groetjes, Anja

het lieveheersbeestje zei

Normaal reargeer ik nooit op mijn eigen blog, maar deze keer moet ik toch even zeggen dat de Wibra wol (acryl)voor naald 3,5 of 4 bestemd is. Op de bolletjes staat hoeveel wol je nodig hebt voor bepaalde maten truien. Voor een gehaakte deken gebruik ik ongeveer 6 tot 10 bollen, maar ik maak grote en kleintjes...
Succes er mee!

sneksniltje zei

Dag pimpampoentje (= één van de vlaamse versies van lieveheersbeestje),
ik zag dat je onlangs een foto van je nieuwgestarte ripple zette op http://neisripplealong.blogspot.com, dat ziet er weer mooi uit! Ik haak graag en dit lijkt me eenvoudig en zeker doenbaar voor me. Maar sniksnik, ik beheers het engels niet voldoende om aan de altijd engelstalige patronen uit te geraken. Zou jij me de start en basis van je ripple-deken in het nederlands kunnen mailen ? Of een link doormailen naar een nederlandstalig patroon van één of ander ripple-deken ? Ik zou je heel erg dankbaar zijn!
Groetjes, sneksniltje

willy zei

Nog van harte gefeliciteerd met de jarige.
De sneeuwmannetjes zullen wel behoorlijk gekrompen zijn.
De kinderen hebben het deze winter wel getroffen met het dikke pak sneeuw.
Groetjes