vrijdag 22 oktober 2010

Groot onderhoudelijke blogpauze!


Jullie hebben natuurlijk al gemerkt dat de familie lieveheersbeestje niet erg veel online is...de reden hiervan is dat onze verhuurder groot onderhoud gaat plegen aan onze woning! Op zich is dat fantastisch natuurlijk; dubbel glas, issolatie, nieuwe vliezotrap, compleet nieuw toilet en tegels, nieuwe douche dingen, nieuwe electrische bedrading enz...
Maarrr... het heeft heel wat voeten in de aarde hoor! Ten eerste moest de hele zolder leeg, echt leeeeegg! Gelukkig hebben we nu een kleine zeecontainer voor de deur staan waar we alles in konden stoppen en mochten we onze overbodigheden gratis on containers storten. Hmm, dus meteen het hele huis, de schuur en de garage opgeruimd! Nu is de hele zolder dus eindelijk leeg. En de kelder, en de wc en de gang.
Volgende week maandag gaat het feest beginnen, enne...ja dan hebben de kleine lieveheersbeestjes ook nog eens herfstvakantie. Ik ben benieuwd hoe dit allemaal gaat lopen...
Voorlopig staat mijn hoofd niet meer erg naar bloggen, gewoon geen tijd. Ik denk dat deze blogpauze ongeveer een maandje gaat duren, maar misschien kan ik ondertussen nog wat hak en breekwerk-foto's bloggen...we zien het wel.
Tot ziens allemaal, tot over een maandje!
Groetjes van mama lieveheersbeestje.

19 opmerkingen:

Catherine zei

Sterkte de komende tijd. Het wordt vast mooier en comfortabeler.

Grietje zei

Even doorbikkelen dan maar. Wat heerlijk dat alles weer opgeruimd is, wat kan een mens toch veel spullen hebben vind je niet?
Een hele fijne vakantie en succes voor de komende tijd (en ik hoop dat je tussendoor toch wat vorderingen kunt laten zien)

Lieve groet,
Grietje

Anoniem zei

Heel veel succes tijdens de verbouwing! Ik kom over een maandje je blog zeker weer bekijken! Groetjes Esther

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Ik wens je veel succes met de renovatie. Wij hebben het allemaal achter de rug, heerlijk en erg mooi geworden.
Het is even afzien, maar als alles schoon en opgeruimd begint het grote genieten!
Groet Thea

Purperpolletje zei

Pffff, dat is heel wat allemaal! Sterkte en heel veel innerlijke rust gewenst... 't Wordt vast een nog fijner huis, maar 't is even doorbijten, denk ik.

Mama's Simple Life zei

Hou maar lekker vol de komende tijd. Moet er niet aan dénken... Maar aan de andere kant.. straks het resultaat... Ben benieuwd!

" me " zei

amai ! tof zo'n huisbaas ! ik krijg die van mij niet in beweging !

Maureen zei

Denk maar aan het eindresultaat en hopenlijk tot gauw!

Succes!

X

Franca zei

Fijn zo'n container!
Veel succes en sterkte met de troep!
Even doorbijten, maar het word vast heel mooi en erg energiezuinig.
Zet um op!
groetjes, Franca.

Judith zei

groot gelijk!!!!!!je hebt t al druk genoeg. succes met alles!

Huize Steen. zei

Sterkte tijdens de renovatie!!

Merytonsfinestcupcakes zei

Heel veel succes de komende tijd en ook een fijne herfstvakantie gewenst en ik hoop dat alles meezit en op schema af gaat zijn!

sillie zei

poe wel heerlijk want dan heb je straks een lekker opgefrist huis. maar je moet eerst nog door het dal, van opruimen sjouwen wegggooien etc etc rommel opruimen troep en zooi, nouja succes hoor!!!

LiLi M. zei

Heeel veeeel succes!
Het zou voor mij wel eens goed zijn om zo 'gedwongen' op te ruimen, straks zitten jullie er weer piekfijntjes bij! Leuk! Voor nu een fijne vakantie.

muchodinero zei

Wel lekker dat straks alles weer opgeruimd en een stuk warmer zal zijn, maar voor de komende weken sterkte met de troep toegewenst

Elseline zei

Hoi,

Sterkte ermee hoor. Voor de kerst is je huis weer spic en span dan!? Kan je het extra gezellig maken!!

Gr. Elseline

Vlijtig Liesje zei

Dat is niet niks. Maar wel heerlijk dat iemand anders zijn portemonnee opentrekt om het huis eens flink op te knappen. En een mooie gelegenheid om eens flink op te ruimen natuurlijk.

Niettemin: sterkte met de verbouwing!

Anoniem zei

Heel veel sterkte met alle troep.
groetjes

Hartstikkeleuk zei

Heel heel veel sterkte! Pff, ik zou niet met je willen ruilen ;-) Hou maar voor ogen dat alles straks mooier en beter wordt. Knuffel voor kleinste kevertje :-) en ondans de rommel een heel fijn weekend gewenst.