dinsdag 7 juni 2011

Tussen de zon en buien door.

Als je zo (een beetje hulpeloos) in huis zit, ga je van alles bedenken dat je kunt gaan doen zonder je buik te draaien en buigen. Dus afgelopen zaterdag heb ik lekker in de zon zitten schilderen. (gewoon met een waterverf setje, niets speciaals)


Bij de 'genoeg' van twee weken geleden, zat een foldertje met een foto van twee heerlijke scharrel varkentjes er op. Dat heb ik nageschilderd. Hmm, wel geinig geworden, ik wordt er in elk geval wel vrolijk van!


En waar ik ook heel vrolijk van werd is dit prachtige naaldenmapje dat ik van Jente heb ontvangen. Ik had het bij haar webwinkeltje besteld.

(...en hierbij beloof ik plechtig om tot mijn achtentachtigste levenjaar géén nieuwe naalden meer koop! Zoveel heb ik er...nooit in de gaten gehad...)


Het web winkeltje van Jente heet 'het Vliegertje' hier verkoopt ze allerlei leuke dingen die ze zelf maakt. Haar link is ; www.hetvliegertje.blogspot.com .
Het Vliegertje is geen gewone webwinkel maar een één derde van de opbrengst is bestemt voor een alfabetiseringsproject in Afganistan, waar de meerderheid van de mensen niet kunnen lezen en schrijven. Een goed doel natuurlijk!

Maar het is ook gewoon een heel leuk winkeltje met allerlei leuke dingen; een dekbedhoesje, mooie tassen, sleutelhangers, lavendelkussentjes, en nog veel meer! Kijk maar snel even op Het Vliegertje ( www.hetvliegertje.blogspot.com ).

Groetjes van Mama Lieveheersbeestje.

6 opmerkingen:

Bonjade zei

WAt een leuke tip zeg...ga zo dadelijk meteen even kijken...
Prachtig zeg je schilderijtje...word er ook helemaal blij van....knap werk zeg!
Zo lief geschilderd
Fijne dag

franca zei

Je schilderijtje is zo mooi!
"Gewoon een waterverf setje, niks bijzonders",zegt ze dan.
Ik vind het wel degelijk bijzonder.
Net als het naaldenmapje, weer een prachtig stukje werk van Jente. Goed van je om haar winkeltje en goede doel in het zonnetje te zetten.
Hoe gaat het intussen met jou?

Mirella zei

jeetje wat kan jij mooi schilderen zeg!! geweldig!! ik zeg: maak er vooral nog meer van!! geweldig!!
Beterschap nog!!

Anoniem zei

Je hebt het boekje met de haakpatroontjes gewonnen. Kun je mij je adres mailen? Dan stuur ik het op. Groetjes, Petronille.

Merytonsfinestcupcakes zei

Ik ga zo gelijk kijken bij de link, ziet er zo schattig uit!
Wat een leuk schilderij! Dat moet je zeke vaker doen..knap!

mamavantweejongens zei

Wow wat een gaaf schilderijtje!!! Heel mooi gemaakt.