zondag 4 september 2011

herfstmuts voor de derdegroeper!

Eerst even een mededeling; ik kan op de één of andere manier niet meer op jullie blogs reargeren! Blogger laat mij in de steek en ik heb geen idee waarom...ik lees jullie blogs allemaal nog maar kan niet reargeren, sorry! Is er iemand die weet wat ik hieraan kan doen???


Wat doe je nog meer in een regenvolle zomer? Dan ga je vast denken aan de herfst! Dit patroon is van Drops; de kindercatalogus SmaDrops 12 - 11.

Ik dacht dus aan koude handen, bevroren oren en huilende winden... Kortom, de breinaalden heb ik er maar weer eens bij gepakt!
Gewoon een rest donkerblauw acryl en cremewit saskia acryl van de wibra en aan de slag.


Ooit breide ik deze muts in het bruin voor het derde lieveheersbeestje die hem na drie jaar nog steeds met heel veel plezier draagt. Hij heeft ook nog een vlechtje bovenop de muts maar dat wilde onze jongste kever niet.
De muts was in één weekeind (vrijdagavond begonnen) klaar!


Morgen gaan de jongsten weer naar school, groep acht en groep drie...spannend! (slik...)


Fijne week toegewenst!


Groetjes van mama lieveheersbeestje.

6 opmerkingen:

Petra zei

ik had dat ook, bij mij was het over toen ik mij eerst afmeldde en daarna weer aanmeldde maar het vinkje bij 'aangemeld blijven' weghaalde. vanaf dat moment kon ik weer reageren. Hoop dat het bij jou ook werkt. Heerlijk warme herfstmuts!! Groetjes, Petra

Petra zei

Stoere muts. Ik ben er ook eentje aan 't breien, in mijn tempo hoop ik dat íe de winter nog haalt ;-))

Pierelantijntjes zei

Je hebt een prachtige muts gebreid hoor! Daar zal jongste kevertje geen koude oortjes in krijgen!
Misschien als je het vakje "aangemeld blijven" bij Google uitzet? Dan moet je je wel elke keer opniew aanmelden, maar bij mij hielp het in ieder geval wel.
Succes, en nog een fijne zondag,
liefs Ester

Anoniem zei

Hij is leuk geworden! Laat die herfst maar komen! Neeee, nog éven wachten.

Ik had op een gegeven moment hetzelfde probleem, en hoorde dat er meer mensen mee zaten. Ik kreeg het advies om Google Chrome op de computer te zetten (er was ook nog een andere optie, volgens mij Firefox...maar dat weet ik niet zeker meer).

Voor mij was het probleem opgelost. Succes ermee!

Liefs Inge

Twa zei

Wat een lekkere warme wintermuts. Daar zal hij hier in nederland heel veel plezier van hebben. Ik had ook moeilijkheden met reageren bij andere blog's, en ik heb het zelfde gedaan als Petra (de 1e petra) en Pierelantijntjes, en toen ging het wel goed.
Succes! Groetjes Antoinette

Mirella zei

wauw wat een mooie muts zeg!
Geweldig!

Hier ook vinkje uitgezet, daarna lukt het wel, maar soms moet ik ff 2 keer proberen (daarna gaat het goed)