zaterdag 17 november 2012

Weer eens een druk weekje gehad!


Het was weer eens een superdruk en gevarieerd weekje bij de lieveheersbeestjes thuis! Zo waren er twee lieveheersbeest kinderen jarig en volgende week nog ééntje. En nee, deze taart vatte geen vlam, maar er staat een soort bloemkaars in het midden die ook nog eens open gaat en muziek maakt, net vuurwerk! Zie je onze oma -rechts- achteruitdeinzen? Volgens mij opent opa -links- zijn handen al om eventueel een kopje thee over de fikkende taart te gaan gooien! Ja, opa is van de praktische oplossingen..)

Ook was mijn gebreide mutsje af. Het is een soort slobbermutsje, kan ik lekker mijn knot of opgestoken vlecht onder dragen. Volgens de kinderen heb ik geen mutsen hoofd,maar dat zal mij worst wezen, ik wil een WARM hoofd! Nu ben ik bezig een bijpassende sjaal te haken, wat trouwens helemaal niet opschiet want ik ben natuurlijk weer met veel te veel dingen tegelijk bezig...
Hier zie je 'onze' schaapskudde...in het park achter ons huis. Het is de stadskudde die rondtrekt en langs allerlei plekken waar veel gras groeit, komt grazen. De 'herder' zet er een netten hek met schokfunctie omheen en daar had ik van de zomer al kennis mee gemaakt toen ik één  van de wollige dames van heel dicht bij op de foto wilde zetten en niet goed op het hek lette...auw! De oranjerige boom op de foto is een speciale boom, de watercipres (zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Watercipres hier de link naar de omschrijving van deze boomsoort ) Ik vind het echt een practige boom! Dit park is aangelegd toen ik zelf een kind was, dus de bomen zijn infeite nog niet zo oud (in boomjaren gezien..). Dit exemplaar gaat vast nog veel groter worden!

Speuren op Marktplaats leverde een gratis glazen schaakbordje op, en nog in de buurt op te halen ook! Omdat de jongens fantieke schakers zijn en ook de jongste het aardig onder de knie kreeg, hebben ze mij zo ver gekregen dat ik het ook ging leren. En ik heb de hele herfstvakantie zitten oefenen! Nu kan ik het, en daar is ook alles mee gezegt. De jongste heeft al een even grote reken en wiskunde knobbel als de anderen dus ik delf altijd het onderspit. Het is LEUK om met mama te schaken, grote kans dat je wint! Verder heb ik nog twee bh's, een naaipatroon en wat boeken gekocht. I love marktplaats!

En als laatste dit agendahoesje in wording... het moet iets winterigs worden...maar nog niet klaar! (daarom schiet de sjaal ook niet op natuurlijk).
We hebben op het atelier weer model getekend en geschildert en volgende week gaan we dat weer doen, heel fijn om te leren! Ook heb ik nog een enorme stapel tijdschriften geleend van de bieb, dus ik kom de volgende week wel door, hopenlijk hebben jullie ook zo'n leuk programma!
 

5 opmerkingen:

Peet zei

Wat ben je weer lekker creatief bezig! En nog van harte gefeliciteerd met je kinderen.
Fijn weekend en lieve groetjes, Peet.

Greet zei

Goedenavond, ik heb u een Award gegeven. Zie mijn blog greetjedewit.blogspot.nl

franca zei

Inmiddels druk gehad met Sinterklaas?
Dank voor je fijne reactie op mijn blogje.

Aritha zei

Leuk blogje. Enge kaars trouwens.

javediqbal zei

Title:
The Best High Returns on Best Investment
Content:
Welcome to Make Money Online with best investment in Hedge fund day trading with high returns on Daily Interest the world best revenue sharing program in which High withdraw is only $5 which is on daily basis.
For More Details click the link below:
Yield Investment Program, Best Hyip, Best Investment, Hyip Monitor, Forex Fund, Daily Profit, Monthly Interest, Monthly Profit, Earn Money Online, Money Maker Group, Dream Team Money and like this much more and you can withdraw the amount throw referral commission, eCurrency Invest, LibertyReserve, Alert Pay and SolidTrustPay as well. Get 200% profit within 150 days and the minimum
Web Link:
http://www.whatacash.com

Display Name: whatacash