zaterdag 3 november 2012

 Het was een woelig weekje bij de lieveheersbeesten. De kinderen zijn weer naar school en sport en zo, en voor de jongste fiets ik dus regelmatig heen en weer...ik heb al eens uitgerekend dat ik zo'n tien kilometer per dag fiets. Weliswaar in porties, verdeeld over de hele dag, maar toch, lekker in beweging.
 Ik heb deze week het OPRUIMVIRUS! Ja, dat moet je met hoofdletters schrijven want dat heb ik niet zo heel vaak...helaas. Zo ontruimde ik onze kleine inloop-inbouwkast en deed zes vuilniszakken naar de kledingcontainer. Pfft! Dat luchtte heerlijk op! Wij wonen hier nu al twaalf jaar en iedere dag vraag ik mij af waarom we geen lampje achter in die kast hebben. Ik besloot mij daar niet langer aan te ergeren maar het deze week voor elkaar te hebben. Manlief wilde het wel maken, maar opa kon het nog sneller voor elkaar boxen en nu zitten we met een heerlijk nette kast waarin we alle ook nog een kunnen vinden, eindelijk...
 Maar als er één kast aan moet geloven, volgen er meer natuurlijk. Ook de knutselkast in de woonkamer moest er aan geloven en daar kwamen twee dozen oud papier uit en nog wat afval. Ik heb niet zo veel weggegooid maar wel alles mooi opgeruimd. Daarna volgden de keukenplank met kookboeken, het gangkastje en nog een kastje dat in de kamer staat...de kringloop is blij met mij deze week haha! Maar nu vraag je je natuurlijk af wat deze snippertjes van een schilderijtje zijn, wel...
...dat is een klein meisje. Het is de dochter van een vriendin en ik heb haar ook nog even geschilderd. Ik heb eerst een laag van dikke pasta aangebracht om relief te krijgen en daarna een abstrakte achtergrond geschilderd. Daarna nog een passepartout afgeplakt en het middenvlak gesponst. En dáárop staat Noor.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

WOW...

franca zei

Wat een talent!

Twa zei

Hey Lieveheersbeestje!
Ik heb je een tijdje gemist, maar gelukkig ben je er weer. En wat heb je een prachtig schilderij gemaakt zeg! Knap hoor.
En, geniet van je opgeruimde kasten, lekker gevoel he?
Groetjes Antoinette.

Cozz zei

Wow opgeruimd gevoel en een prachtig schilderij. Jij gaat als een trein zeg.