zondag 20 mei 2007

Zonnige zondag...

Goede zondag allemaal! Omdat het zulk heerlijk weer is hier in het land van de lieveheersbeestjes, zijn de vader en kinderlieveheersbeestjes lekker een eindje fietsen, dus eindelijk even tijd om te 'bloggen'.

'
De mooie tekening van mama hierboven (even je hoofd draaien, heb iets niet goed gedaan..) heeft het kleinste lieveheersbeestje gemaakt. Helemaal alleen! Hij is nu 2 jaar en 4 maanden, dus ik vond het heel knap. Echt een lijf met ogen, armen en benen...een aardappel-moedertje.. euh..

Dit leuke poezebeest heb ik zelf gemaakt, zoals je ziet, lust zij ook wel guppies. Dat is dus opletten geblazen!
Wil je ook zo'n leuk poesje maken, een gratis patroon en (engelse) beschrijving vind je hier http://weewonderfuls.typepad.com/wee_wonderfuls/store/pointykitty.html . Het is overigens ook een heel leuke en inspirerend site voor de creatievelingen onder ons!En hier nog even het merelnestje, ik kon het niet laten...zoals je ziet zijn er nog steeds vier eitjes en moeder merel zit dapper te broeden. Ondanks dat de waslijnen (zo'n soort paraplu-waspaal) bijna in haar nestje zitten als ik de was ophang, blijft ze zitten, terwijl ze mij angstig gadeslaat met haar kleine kraaloogjes. Dapper mereltje!Nu ga ik zo eens even lekker lezen. Bij de bieb heb ik het boek "De meestgestelde vragen aan supernanny, wat alle ouders willen weten", geleend. Ik ben benieuwd. Ik ben wel een fan van de tv series over van die draken van kinderen die dan opeens heel lief worden nadat de nanny lang is geweest... heel verdacht als je het mij vraagt. Meestal zie ik ook dat de ouders de draken zijn en de kindertjes hier op reargeren.. Wat vinden jullie hiervan?

Fijne zondag gewenst!

"VILLA STIP"

2 opmerkingen:

ilse zei

Jullie villaStip lijkt wel het paradijs, heerlijk om daar te vertoeven !!

het poesje is leuk, ik had het patroon ook al in mijn map zitten maar nog niet gemaakt dus.

mama Heidi zei

Wauw!!! Ik wil ook zo'n plekje in ons tuin!!!!