zondag 3 juni 2007


De merel die in onze achtertuin nestelt, is zo tam dat ik gewoon een foto van haar kan maken terwijl ze haar kroost verzorgt (zie je dat kleine koppie onder moeder uitsteken?). Toen ze voedsel was gaan halen, heb ik de vierling nog even op de foto gezet, ze krijgen met de dag meer veertjes, maar hun ogen zitten nog dicht.
In de newsletter van Kids Craft Weekly staan altijd heel leuke projecten die je met peuters en kleuters kunt doen. Als je hier op klikt http://kidscraftweekly.com/outdoors_issue.html krijg je de newsletter te zien van deze week. En daarin stond de tip om een bloemen "schilderïj"te maken... ziehier het resultaat! Het allerkleinste kevertje was er erg trots op en leert nu de namen van de bloempjes.
Weet je nog van de lappen popjes ? De maakster van de site One Red Robin heeft ze nu ook nog in haar gallery geplaatst, ik voel me echt vereerd...

Hier http://www.flickr.com/photos/jmaranez/527610075/in/pool-rubysoftdolls/ kun je de gallery zien, er staan nog veel meer andere leuke popjes bij, goed voor onze inspiratie!

1 opmerking:

ilse zei

bedankt voor de crafty tip, ik heb me al direkt ingeschreven voor de newsletter. leuk !!

je poppentjes zien er trouwens fantastisch uit !