dinsdag 19 juni 2007

Raadsels...

Vandaag was het jongste lieveheersbeestje nog steeds ziek, met hoge koorts. Maar gelukkig is het nu (het is bijna zeven uur 's avonds) ietsjes beter. Hij heeft weer wat gegeten en gedronken en wil nu zelfs spelen met zijn fisherprice treintje..
Deze kitcherige engeltjes staan in de tuin van Villa Stip. Nee, niet zelf gekocht, ze komen bij de oma van Mama Lieveheersbeestje uit de tuin. Een erfstukje dus. Eerst vond ik het maar niets, maar nu horen ze echt in de tuin. Vooral 's winters, dan kun je ze goed zien. Ook dit meisje met
haar rare ogen is bij ons gaan horen...
Er komt niet veel creatiefs uit onze handen, dat komt voornamelijk omdat wij ons voorbereiden op een grote reis. Dit heeft nogal wat voeten in de aarde en vergt veel organiseren.
klein raadsel; kijk eens goed naar de onderstaande foto,

Het is een heel mooie foto, maar heb je al enig idee waar de familie Lieveheersbeest naar toe gaat deze zomer ? Laat het mij weten!

Groetjes mama lieveheersbeestje.

5 opmerkingen:

ilse zei

Het ziet er in elk geval WARM uit !!
ze hebben er ezeltjes en dragen lange kledij.hmmmmm... Marokko, Turkije, Tunesië,..
Kom ik al in de buurt?

het lieveheersbeestje zei

Tsja Ilse, het is er wel lekker warm ( al is het net de natte tijd als wij er zijn..veel blubber dus). Maar je moet het toch ietsjes verder weg zoeken..

groetjes mama lieveheersbeestje

Heidi zei

Dapper, hoor Ilse! Ik durf er gewoon niekske op plakken. Maar het ziet er tropisch uit. Ben dus benieu-ieu-ieuwd! (Is dat mijn vrouwelijke trekje?).

ilse zei

help... nog verder weg? India??? maar daar hebben ze toch geen ezeltjes enkel koeien??

Monique zei

Ethiopië ??? het is in ieder geval heel warm en erg ver weg !!!

Wat een geluk dat het weer een beetje beter gaat met het kleine stipje. Je neemt het altijd liever zelf over, dan dat je zo'n kleintje zo ziek ziet. Helaas kan het niet. Gelukkig gaat het de goede kant op !!!