zaterdag 13 oktober 2007

Mee-geniet-zaterdag.

Vanmorgen zijn we met z'n drieen naar een rommelmarkt geweest, het tweede kevertje, het jongste kevertje en mama. Ziehier het resultaat!
We kochten voor ongeveer vijf euro in totaal. Drie blauw-witte borden (zie het blogbericht over het roze-witte servies dat ik spaar), een tupperware potje voor de fruithagel, Een tupperware doos voor de rijstewafels (ik heb meer van deze vierkante potten, voor de crackers, beschuiten en knackebrood), een theedoekbedekker (ik weet echt het woord hiervoor niet, maar je kunt dit geborduurde kleedje vóór de theedoeken hangen, twee fijn-gehaakte kleedjes, twee glazen weckpotten (één voor de japanse nootjes en één voor de cacao), een schattig wasknijper schortje, een heel klein blauw-wit gemberpotje, een sorteerdoos van hout voor het oudste mannetje en ook nog een bol mooie blauwe wol met een haaknaald, maar die staat niet op de foto want het middelste jongens-kevertje zat er al mee te prutsen..

Eerst dacht ik dat dit een kinderschortje was, maar bij nader inzien, is het een schortje voor de knijpers, er is ook een snoezig motiefje op geborduurd van een waslijn en een strand. Aan de achterkant zit zelfs nog een ophanglusje, het is perfect afgewerkt, zou het ooit een schoolwerkje zijn geweest?
En omdat echt alle begin moeilijk is...
zie je hier een klein jongentje aan de afdroog.. let op de jaren vijftig pannetjes..

2 opmerkingen:

Monique zei

Wat ontzettend leuk en maar voor zo weinig geld, dat is echt boffen !!!!
Ik wens je een goed begin van deze nieuwe week.

groetjes

monique zei

Wat een ontzettend leuke dingen heb je gekocht zeg! En wat is dat leuk voor zo weinig geld.