woensdag 17 oktober 2007

Herfstvakantie = druk, drukker, drukst...


Deze week hebben de kindertjes lieveheersbeest herfstvakantie, dat betekent dus dat er druk gespeeld wordt, veel gekruimeld, lawaai, rotzooi en soms even verveeld voor de sinterklaasvideo hangen... Kortom, van bloggen komt maar weinig deze week! Ergens op het net vond mama deze snoezige plaatjes, echt een plaatsje op mijn blog waard.


Ook vond ik nog twee leuke linkjes van iets dat je gratis kunt krijgen! Daar zijn wij altijd dol op natuurlijk, haha!
Het eerste lijkt me heel praktisch; bij het NIBUD kun je gratis de budgetagenda bestellen, als het goed is komt hij dan half november in de brievenbus. Dit is de link:http://www.nibud.nl/consumenten/?page=content&subject=nieuws&main=co_nieuws&pag=co_nieuws&id=152&subject_extra=Speciale+actie%3A+gratis+Nibud+agenda lange link..

Het tweede linkje is: http://www.idrukker.nl/webshop/kaartenservice.php?page=home . Hier kun je gratis twintig ansichtkaarten bestellen. Zelf heb ik de 'chocolade-moose' besteld, leuk voor mijn postcrossing! Je kunt er één per maand bestellen, ik ben benieuw hoe ze er uit zien, zelf heb ik dus nog niets ontvangen, maar ik hou jullie op de hoogte!
Fijne herfstvakantie toegewenst!

2 opmerkingen:

Monique zei

Bedankt voor de tips, de agenda heb ik ook besteld, lekker makkelijk voor de financiën.
Leuke plaatjes zeg, zo lief !!
Een hele fijne dag toegewenst !!

groetjes

monique zei

Zo, eindelijk weereens achter de computer!Momenteel werk ik extra uren en ik zit nog niet echt in een ritme. Zal dat waarschijnlijk wel zijn als ik weer mijn gewone uren draai Ü.
Wat een ontzettend leuke links zeg. De agenda heb ik net besteld maar de kaarten waren op voor vandaag. Dat ga ik morgen weer proberen.
Groetjes,
Monique D.