dinsdag 23 oktober 2007

Een dag met een leuke verrassing!


Vandaag maar eens even naar de kringloopwinkel geweest, wel geinig, ik zag veel spullen te koop staan die wij vorige week zelf ingebracht hebben. Maar dit heb ik nog wel gevonden en dat had ik erg nodig! Een keukenweegschaal waar je een mengkom op kunt zetten voor twee euro. Ik heb er meteen gebruik van gemaakt, want ik kreeg een 'herman'. Dat is een vriendschaps koek/cake. Je krijgt een beetje gistdeeg en dat moet je 'bijvoeren' met bloem, melk en suiker en dan weer verdelen en uitdelen. Daarna nog allerlei lekkers toevoegen als noten en chocolade en dan bakken. Ik ben benieuwd. Morgen moeten we al bakken, dan is het deeg tien dagen oud.


Dit snoezige dienblad is lekker stevig en ook nog leuk in mijn rode keukentje (zie blogberichten over onze keuken in lieveheersbeestjesrood)! Hij kostte een euro.

Maar de allerleukste verrassing kwam met de postbode! Zoals gewoonlijk weer een bult post voor Villa Stip, maar deze keer was er een grote enveloppe voor mama lieveheersbeestje bij..
Hoera! Een eerste brief van mijn nieuwe penvriendin Monique, met wie ik sinds vorige week correspondeer. En daar zat dit enige kadootje bij: twee vintage pannelappen die precies in ons keukentje passen. Heel lief van je, Monique! Ze staan echt énig, en zijn ook lekker functioneel.

Hier zie je ze in actie, ze hangen onder mijn kruidenrek, tussen de ovenhandschoenen en schorten in.

3 opmerkingen:

ilse zei

wat een prachtige pannelapjes. heerlijk is het om zo'n kadootjes te ontvangen in de brievenbus. Dat maakt je dag helemaal goed, toch?

Ik hoop dat het jongste kevertjes zich alweer helemaal goed voelt, na de narcose.

liefs

monique zei

Ik ben blij dat je de pannelappen leuk vind.Ze staan leuk in je keuken.
Wat een ontzettend leuk dienblad heb je gevonden in de kringloopwinkel.
Hoe was Herman, lekker zeker.Ik heb hem een paar jaar geleden ook eens gekregen, vond het erg leuk en lekker.
Groetjes,
Monique.

Anoniem zei

Even though I can't read your Blog, I love your plates and hot pads (at least I think that's what those are!). They are beautiful!

~Terri
USA