zaterdag 22 december 2007

kerstknutselideetjesopdevalreep...


Is dit niet schattig? Vast niet moeilijk te maken, een piepschuim balletje bekleden, een vilten mandje maken en een poppetje... Helaas, ik heb al zoveel te doen! Welke artieste dit gemaakt heeft weet ik niet, een ander lieveheersbeestje heeft dit plaatje opgeslagen in de computer, maar het is zo snoezig..


Dit kleine varkentje komt denk ik van dezelfde site.

6 opmerkingen:

Celeste zei

wat een heerlijke updatjes weer..

Hte varkentje en ballonnetje komen hier vandaan. Van het varkentje kan je zelfs ee werk beschrijving vinden..

http://weewonderfuls.typepad.com/

Elly zei

Dat varkentje kwam ik inderdaad ook tegen, volgens mij heb ik 'em ook meteen opgeslagen, vind 'em zo ontezettend leuk! Enne... niet zo minderwaardig over je scrapwerk hoor, als het met plezier en liefde is gemaakt is het altijd goed! Bovendien gaat het er om wat je er zelf van vind en niet een ander. Maar jouw geknutsel kennende zal het er ongetwijfeld hardstikke leuk uitzien! Hele fijne feestdagen voor jou en je lieveheersbeestjes!

monique zei

Hoi Manon,

Ik wens jou en je familie een heel fijn kerstfeest en al het beste voor 2008.

M. zei

Dag allemaal in Villa Stip, ik wens jullie van harte een zalig Kerstfeest en dat de vreugde van Kerst ook nog in 2008 mag voortduren. Lieve groeten, Marjolijn

Celeste zei

Ook van ons allemaal de allerbeste wensen en een heerlijk 2008!

Liefs Ons

Monique zei

Wat was het mooi hè een paar dagen geleden. We hopen op een wat langere herhaling !!! Ik ben even offline geweest, om uitgebreid van de feestdagen te genieten en even een overdosis aan zoetsappige kerstfilms op te doen. Ik weet het, ik ben echt erg, maar ik kan het niet helpen. Mijn overdosis zoet krijg ik niet uit kerstkransjes en chocola, maar uit de mierzoete kerstfilms ; ) HEERLIJK !!!!
Ik wens je een heel fijn weekend en een goede gang van oud naar nieuw en als ik niet de kans krijg om weer langs te komen, dan wens ik je een fantastisch begin van 2008 !!! have fun !!!