vrijdag 18 januari 2008


Hier is nog een heel leuk werkje dat je met wat grotere kinderen kunt maken. Wij lieveheersbeestjes vonden het een heel leuk idee. Je hebt nodig:
- een canvasdoek (action, blokker)
- een mooi lapje (groter dan het doek)
- lijm, van die witte papierlijm die je met een kwast uit kunt strijken
- karton, schaar, potlood, penselen en acrylverf in je eigen gekozen kleur
(waarom is dit linkje zo lang??) kun je op de site van dé Martha Steward zien hoe het moet..Ga naar Make Martha Stewart.com My Home Page en zoek naar fabric sillouettes. De ontwerpster kun je hier vinden http://store.annamariahorner.com/swswbu1.html , zij staat ook in de instructievideo. (Er staat een artikel en een video.) Als je de video hebt gezien is het helemaal duidelijk, echt niet moeilijk. En met een beetje fantasie, een kleurboek of ander voorbeeldplaatje voor het sillouet (er staan een vogeltje en paardje op deze site die je uit kunt printen) wordt het
vast supermooi!

4 opmerkingen:

monique zei

Wat een leuke ideen zijn dit zeg.
Ik wens jullie in ieder geval veel knutsel plezier!

We hebben de kat gekregen toen hij 7 weken oud was. De honden hebben er uiteraard even aan moeten wenne( als ze buiten een jkat zien gaan ze er gelijk achter aan) maar nu kunnen ze het heel goed met elkaar vinden. Vooral met onze jongste hond speeld hij veel en hij slaapt s'nachts bij de oudste hond in de mand.

Prettig weekend.

Monique.

M. zei

Bij jou doen we tenminste nog eens leuke knutselideeën op!! Deze met die canvasdoek is er alvast één die op de to-do-with-the-kids-lijst komt te staan. Ze zullen er veel plezier aan hebben, zeker weten. En ik moet zeggen, hier kan ik nog met raad en daad terzijde staan, maar met handwerkjes absoluut niet. Daarin ben ik echt een grote NUL!! :)
Nog een fijne zondag voor jullie allemaal. Groetjes

Elly zei

Dit wil ik ook al zo lang eens doen, maar het lijkt er maar niet van te komen. Maar het ziet er wel superleuk uit, ben jij er al mee bezig? Bedankt weer voor de tip!

Celeste zei

En zijn er al foto's van?? Ik ben wel benieuwd.. hier liggen ook van de raamwerken.. soms zijn ze in de aanbieding en ze kosten echt 3 keer niets.. en ze vinden het verven erop zo leuk!