woensdag 20 februari 2008

Daar zijn we weer...

Hoera! Mama Lieveheersbeestje blogt eindelijk weer eens een blogje! Het is meer dan een hele week geleden, maar ik had echt helemaal geen inspiratie, geen zin en..geen kans om op een tijd dat ik normaal gesproken niet slaap, op de computer te kunnen werken! Maar ik ben er dus weer, en ik begin met het ophemelen van ons achtjarige lieveheersbeestje!!
Vandaag heeft hij judo examen gedaan en de blauwe slip gehaald op zijn gele band, hij mocht zelfs een slip overslaan. We zijn allemaal supertrots op hem en daarom wordt hij hierbij officieel gefeliciblogt!

En ook een leuke tekening kan altijd mama's hart doen smelten. Hier zien jullie een apfelharkje (zie eerdere berichten over dit rare woord), dat hem op school deed inspireren tot dit kunstwerkje:

Vanmiddag had de postbode grote moeite om een pakketje door onze brievenbus-met-tochtborstel te duwen, en...het was voor mama lieveheersbeestje! Wat zou daar in zitten?
Ik was superverrast met de inhoud: een lief kaartje en twee setjes beeldig postpapier, echt heeeeel erg lief van danielle ! Die overigens ook een leuk blog heeft:http://daanslife.blogspot.com/ Heel lief van je, danielle!!!! Ik ben er erg blij mee, en misschien nog wel meer met het feit dat er dus toch nog gewoon lieve en behulpzame mensen zijn op deze aarde. Ik ken er wel meer hoor, maar ze zijn niet zo dik gezaaid.
Het is echt orgineel Marjolein Bastin papier, kijk ook maar even op haar mooie website: .http://www.marjoleinbastin.nl/index.asp?act=1&lg=nl . En die vindt ik echt heel mooi schilderen. Als ik ooit eens iets zou mogen wensen, waar blijft die goede fee, zou ik (na de geijkte wensen van vrede, gezondheid en welvaart voor alle mensen natuurlijk, zo egocentrisch ben ik nu ook weer niet) wensen dat ik eens les mag hebben van haar in het schilderen van een bloempje.. Of enkel maar eens kijken hoe zij werkt.. Wie weet, ooit..

6 opmerkingen:

D@nielle zei

Ik ben heel blij dat ik je er een plezier mee heb gedaan !

Elly zei

Allereerst gefeliciteerd met dat superknappe lieveheersbeestjes-zoontje! Wat goed zeg! En natuurlijk weer fijn om wat van je te horen. En wat grappig om Danielle ook hier tegen te komen (wat is de wereld toch klein hè!), haar blog kende ik (natuurlijk!) al. Mooi postpapier heb je gekregen! Fijn dat er toch nog zoveel lieve mensen op deze aarde rondlopen!

Linda zei

Proficiat voor je zoontje! Knap, hoor. Ik heb zelf in een ver verleden ook judo gedaan, maar ben nooit verder geraakt dan de oranje gordel. Mooi dat papier! Ik hou ook erg van Marjolein Bastin, ze brengt jaarlijks een supermooie kalender uit!

Anoniem zei

hai tante heersbeest, hoi! Ik heb een vraagje; er zijn babyguppies geboren in mijn vissenkom en ik heb ze al apart in een kraamkamertje gezet. Maarre , ze zijn zo sloom, wat voor verzorging hebben ze nodig?
Het pak van mijn grote neef en zn slip zijn wel vetcool! Net als zijn tekening waar mijn mamma erg van onder de indruk is.
daaaag xx jes van neefje krekelxx

monique zei

gefeliciteerd met het behalen van de blauwe slip van je zoontje. Marco heeft tot 2 jaar geleden ook aan jududo gedaan ( Ü).
Wat een leuk pakketje heb je gekregen zeg,ontzettend mooi postpapier.

Groetjes,
Monique.

M. zei

Proficiat voor de grote sportman! En dat hij mag groeien tot een ware 'champion'! Ik ken niet veel - lees: niets - van judo, maar ik geloof dat het wel een sport is waar nog respect wordt getoond voor een tegenstander.