zaterdag 29 maart 2008

Een mooie verrassing vandaag!


Vanmorgen zijn het één na oudste lieveheersbeestje en ik naar de Intratuin geweest, hier kreeg je namelijk wel 20% korting als je vóór tien uur kwam winkelen! En.. bijna nog aanlokkelijker voor het kevertje, een lekker croisantje en een kopje thee naar keuze!! We hebben wat leuke vaste planten gekocht voor in de achtertuin, maar alle volop bloeiende en zeer aanlokkelijke vlijtige liesjes maar laten staan. Volgens mij kunnen die nu echt nog niet naar buiten?!?
Toen we terug kwamen, lag er een pakje op tafel...

Na de enveloppe er af te hebben gehaald werden we verrast door deze prachtige verpakking!

Het was het door mama lieveheersbeestje gewonnen ATC-kaartje van onze super-styliste-en-kunstzinnige-duizenpoot Elly (dit is haar prachtige site: http://myeverydaythings.blogspot.com/ !!

In het echt is het nog mooier dan op de foto, en ik ben er echt heel blij mee! Dank je wel Elly, je maakt mijn huis zo mooi met al je ideetjes en inspiraties, en nu weer zo'n mooi kadootje..heel lief van je!

Ik heb er een mooi plekje voor, op de schoorsteenmantel (lees: plankje boven de gaskachel, haha!) bij zilveren nostalgische spulletjes. Het staat beeldig..

Wat ik zelf ook beeldig vindt geworden is deze 'inspiratie' map. Ook nagemaakt van Elly, zij heeft echt veel goede ideëen. Voor de stof heb ik een tweedehands tafelkleedje en een oude theedoek gebruikt. Samen met wat knutsel-, scrap- en naaispulletjes is het een fijne map geworden.
Als we ons eens vervelen, op een regenachtige zondag of zo, kijken we even in de map en vinden hier allerlei knutsels en handwerkjes in die we nog eens kunnen gaan maken!
Prettig weekeind allemaal!

3 opmerkingen:

Elly zei

Lieve mama lieveheersbeestje, ik zit hier nu te glimmen, dat snap je denk ik wel! Maar jij hebt op mij hetzelfde effect als ik op jou schijnbaar! Ik krijg juist bij jou altijd zulke leuke ideetjes en wordt altijd blij van jou blogjes! Bedankt voor al je lieve woorden en ik heb het natuurlijk heel graag gedaan!

heike zei

Wat een frisse, vrolijke blog, heerlijk om te lezen én naar te kijken!!

Groetjes,
Heike

rosabeer zei

Zo'n inspiratiemap daar ben ik dus al tig keer aan begonnen en dat lukt me maar niet. Krijg geloof ik een beetje teveel inspiratie door al die blogs.
Groetjes Marja.