maandag 31 maart 2008

Ons sneeuwpopje.


De LENTE is toch echt begonnen hoor! Maar wij vonden nog een sneeuwpop, bij de kringloopwinkel nota bene, en.. in-a-box...


Dit zat er in: twee ogen, een wortelneusje (van fleece met ijzerdraad er in), een hoge hoed, een sjaal en een plastic pijpje.


En onze eigen sneeuwpop vindt het super! Hij speelt er de hele middag al mee, en één voordeel: deze sneeuwpop gaat de hele zomer mee..Ook mama's verzameling houten puzzels is weer aangevuld, met een puzzel van de kaart van Nederland (papa lieveheersbeestje vondt hem nog best pittig), en één van het sprookje van de wolf en de zeven geitjes,


Met op de achterkant het sprookje van hans en grietje.(Elly, heb jij ook niet een puzzeltje uit deze serie, het lijkt er wel op!)


Al met al (twee puzzels en de sneeuwpopspullen) koste deze pret maar twee eurootjes, dus misschien gaan we donderdag wel weer..

Fijne week toegewenst!

5 opmerkingen:

rosabeer zei

Leuk he die kringloopwinkels, ik mag er ook heel graag rondstruinen.
Een vriendin van mij heeft me gevraagd of ik haar af en toe eens wil helpen in de kringloop.
Aanstaande vrijdag ga ik dus voor het eerst, weet niet of dit wel goed voor me is hoor zie vast veels te veel leuke dingen.
groetjes Marja.

Elly zei

Wat een lieve sneeuwpop hebben jullie in huis!Ik heb die pakketjes ook weleens zien liggen en vond het een erg grappig idee! En dat puzzeltje lijkt inderdaad wel veel op die van mij, alleen heb ik geen tafereeltje op de achterkant. Het is toch heel bijzonder dat wij zo vaak dezelfde dingen leuk vinden! Wie weet...in een vorig leven....!

emily zei

hallo! ik heb net een breif ontvangen van je(mag ik je zeggen?)en hele mooie foto's(^-^)
en ook leuke blog zeg! ik schrijf ook een blog maar het is in het Japans, (heeeel soms in het Nederlands) maar veel foto's er op(^-^)
ik schrijf wel snel mogenlijk een briefje terug! en ik kon allemaal begrijpen van je geschreven hebt! mijn nederlands is niet zo slecht geworden dan ik zelf dacht...denk ik (^-^)
tot schrijfs! emily uit Japan

I. zei

Ik heb hier in de buurt (onze nieuwe woonplaats sinds november) ook een kringloopwinkel ontdekt deze week! Volgende week, want nu is het hier nog Paasvakantie, ga ik eens struinen! Ben benieuwd...
Nu heerlijk nog wat tijd doorbrengen met onze kids. En zo meteen komen er twee logeetjes, gezellig (druk, hahaha)...!
Jij ook een hele fijne week :-)

Elly zei

Ben ik nog weer eventjes, want kijk maar eens op m'n blog, ik heb een kleine verrassing voor je!