vrijdag 4 april 2008

Na de 'sockmonkey', nu de 'glovedog'.


Dit is een wat wazig fotootje van vorig winter, maar hier kun je mijn zelf gemaakte sockmonkey, sokkenaapje vindt ik een leuker woord, zien. Je maakt ze van een paar leuke (nieuwe!) sokken. (zie hier een tutorial: http://www.craftbits.com/viewProject.do?projectID=1104 )
Maar nu heb ik nog een leuk werkje ontdekt, deze keer gemaakt met stoffen handschoenen. Op de site van Martha steward zag ik deze instructie..
http://www.marthastewart.com/article/glove-animals?lnc=bf89cf380e1dd010VgnVCM1000005b09a00aRCRD&rsc=cf_link&comments_page=5#conversation-container Heb je nog een leuk werkje nodig voor het weekeind? Kijk dan even op deze link. Alles wat je nodig hebt is een paar handschoenen, garen, knopen, vulling, en wat fantasie. Want de ene handschoenhond is de andere niet, je kunt natuurlijk zelf een leuk idee er op toepassen..
De instructie bij Martha is aan de hand van dit (engelstalige) boekje, waar nog meer foto's van allerlei dieren in staan.
Nu ben ik aan het piekeren hoe je van sokken of handschoenen een katje kunt maken..
Van Elly kreeg ik deze supermooie award! Voor a talented blog girl... Nu moet ik vijf andere blogsters uitkiezen om ook een award te geven. Wordt vervolgd!
Prettig weekeinde toegewenst vanuit Villa Stip.

3 opmerkingen:

Elly zei

Kijk, dat bedoel ik nou: weer een berichtje vol inspiratie! Wat een geweldige link, ik heb 'em gelijk weer opgeslagen hoor! Fijn weekend!

Anneke zei

Dat doet me denken... Ik heb jaaaaren geleden een boel leuke gekleurde sokken bewaard (want wie wat bewaard... ;-) waar ik vast nog ooit creatieve ideeën bij zou krijgen... Bij deze dus; gratis en voor niks vanuit Villa Stip! Thank you! (Ik zal ook eens nadenken over het maken van een poes; onze middelste is helemaal poezen-fan!)

Celeste zei

Ohja.. het sokkenaapje..

En die hond is helemaal leuk!
Dankje voor de links!! en de ideëen..en ik had al zo veel te doen hihi