maandag 14 juli 2008

Ongeluksdag.. Unluckyday..


Een ongeluk, afgelopen zaterdagmiddag in Villa Stip... Ons oudste lieveheersbeestjes-jongentje sloeg dwars door het keukenraam heen, in plaats van de deur gewoon open te doen...
An accident, last saturday afternoon in Villa Stip.. Our oldest lieveheersbeestjes-boy went trough the backdoor, instead of opening it..

Dat resulteerde in een fikse snee, één hechting en een heleboel hechtpleisters met verband! Ons arme kevertje heeft de hechting (zonder verdoving) goed doorstaan en het wordt waarschijnlijk een groot lidteken, helaas..
This resulted in a big cut, one stitch and a lot of special stichplasters with a binding. Our poor boy survived the sticht (no anathasia) well and will probably hold a big scarf, unfortunaly..

Ziehier het resultaat.
This is the result.

Gelukkig bestaat er nog ijs, en zijn we zondag gezellig even op de fiets naar McDonalds gegaan om een ijsje te eten en even te spelen.
On sunday we went to McDonnalds by bike, to eat a nice icecream together and play a little..

Ons oudste meiske heeft een ouderwetse pudding gemaakt in de kook-puddingvorm die ik laatst gekocht had, lekker hoor!
Our oldest girl made an oldfashion pudding in the cook-puddingshape that I bought latly, hmmm nice!

5 opmerkingen:

Linda zei

Oei, van met de deur in huis gevallen gesproken... Dat zal best wel even schrikken zijn geweest... Gelukkig is hij er al bij al nog goed van af gekomen...

MariecusBruyn zei

Oeps, dat is schrikken!
Gelukkig valt het allemaal nog mee en bestaan er leuke pleisters voor het hart zoals ijsjes en Mc Donalds. Een tipje voor dichte wonden: smeer dagelijks in met goudsbloemzalf, dan zal het litteken niet zo rood en groot worden. (ik heb het geprobeerd en het hielp inderdaad)
En nu weer lekker genieten van deze vrije dagen, zonder brokken of het moest in de brokkenpap zijn (knipoog)

Heidi zei

oei! Dat lijkt mij best wel eng!
Gelukkig kon hij goed getroost worden. Wat Mariecusbruyn schrijft kan ik inderdaad beamen. Goudsbloemzalf is echt een wondermiddeltje!

Monique zei

Wat een schrik zeg voor jullie !! Ik hoop echt dat het litteken meevalt. Calendula is heel erg goed voor littekens, zou het echt proberen !!
De pudding ziet er fantastisch uit !! Goed gedaan door jouw dochter !!!

monique zei

jeetyje zeg, dat zal wel schrikken zijn geweest!Hoepelijk gaat het nu weer goed met hem.
En inderdaad calendula zalf is echt geweldig, heb het ook altijd in huis.