zaterdag 17 januari 2009

uitreiking van blogawards...


Ik heb van Antoinette http://twaatjesdiary.blogspot.com/ een blogaward ontvangen, wat een eer! Dank je wel! Nu mag ik vier andere blogsters de award geven, hmmm...dat wordt alweer moeilijk want er zijn zóveel leuke blogs! Vooruit, ik maak een keuze;


* http://rosabeer.blogspot.com/ Rosabeer is een heel mooie en creatieve blog waar ik graag op kijk, en er zijn prachtige beertjes te bekijken!


* http://mama-ilse.typepad.com/mamailse/ Ilse is het allereerste blog dat ik ging volgen en zit vol met allerlei superleuke ideetjes en creaties, door Ilse ben ik ook gaan bloggen...dank je wel Ilse!


* http://jente75.blogspot.com/ Jente ben ik pas sinds een paar maanden aan het lezen en ik vind het een heel leuk blog!


* http://koekjevaneigendeeg.blogspot.com/ Bij koekjevaneigendeeg kun je elke keer weer een heerlijk bakrecept vinden, van heerlijke muffins to broden en taartjes..hmmm!


Kortom; bronnen van inspiratie!

5 opmerkingen:

Jente zei

Zo, wat een leuke verrassing is dit!! Ik voel me er werkelijk een beetje verlegen onder :-) Leuk hoor!
Als ik het goed begrijp moet ik hem weer doorgeven? En hoe krijg ik dat plaatje gekopieerd, want het is wel leuk om die te laten zien. Je mag je wel via m'n blog mailen om 't uit te leggen (als je dat wilt, tenminste)
Enne, leuk dat je zo'n lief berichtje achterliet.Jij hebt ook flink wat onhandige allergieën zeg. Als je me mailt, kan ik je wat bijpraten waar je naar vroeg. Dat hoeft van mij niet persé allemaal uitgebreid in m'n blog nl...
Groetjes, Jente

Gea zei

Tjonge, wat leuk :-D
Dank je wel!

Bij deze krijg je de award een 2de keer. Ik vind dat je een heel gezellig blog hebt. Jouw zoektochten naar leuke dingetjes en vervolgens hoe jij zo kunt genieten van kleine dingetjes vind ik leuk om te lezen en heel bijzonder. Blijf zo door gaan!

ilse zei

Wat een leuke verassing ! Bedankt. Het is leuk om te horen dat anderen geinspireerd raken.

liefs
Ilse

Anoniem zei

Hallo ,

Ik ben net terug van een vakantie naar spanje. als je ooit in de buurt bent van baskenland en e houd van Fietsen dan moet je zeker de fabriek van [url=http://www.orbea.com]orbea[/url] gaan bezoeken.
Je krijgt er alle informatie van en eht zijn super fietsen. Ik heb deze tip gekregen via een kleine site [url=http://www.vakantienieuws.info]vakantie nieuws[/url]
Nu ik vond de linkop jullie site en wou jullie toch nog even bedanken .

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]