dinsdag 13 januari 2009

hieperdepiep...hoera! Hip hip huray!Hoera! Onze kleine kever is eindelijk jarig (hij is al heel lang dagen aan het aftellen..)! Hier een kleine impressie van het feest, ondanks dat de arme jarige de griep heeft en met koorts heeft zitten knikkebollen... (op de achtergrond links zien jullie zijn "kantoortje")
Huray! Our smallest ladybird had his birthday today! Here a small impression of the party, although the birthdayboy has the flu and shivers from fever... (on the back left you can see his 'office')

Het ontbijt om 6.20 uur... Dat moet zo vroeg omdat de oudste al vroeg naar school moet fietsen. Ik had de kadootjes in huis verstopt, op een briefje geschreven waar hij ze kon vinden en die briefjes moest hij dan uit een pot trekken. Een soort kleuter (hij, hij is nu geen peuter meer!) speurtochtje. (Hij vroeg gisteren hoeveel hij vandaag gegroeid zou zijn, toen ik vertelde dat dat niet zo ging, was hij toch wat teleurgesteld....)
Breakfast at 6.20 hrs... It had to be that early because the oldest child has to bike to school early. I had the presents hidden in the whole house. Wrote on small letters where it was, so he could trace them. He had to take the notes out of a pot; a kind of little treasure hunt. (He asked me yesterday how much he will be grown today, when I told him that that was not the way things go, he was dissapointed..)
'S middags kwam de taart op tafel, toen de gasten geariveerd waren.
In the afternoon, when the guest arrived, the birthdaycake came on the table.
En toen was het weer tijd voor de pinjata, een echte familietraditie!
And than it was time again for the pinjata, a real familytradition!

En na deze lange dag feesten viel onze vierjarige sherif diep in slaap...
And after this long day of party, our fouryear old sherrif fell in a deep sleep..

6 opmerkingen:

Mylene zei

Happy Birthday to your son. Hope he feels better very soon.

Twa zei

Van harte gefeliciteerd!!!!!!
Heerlijk he, die kinderverjaardagen. Ze kijken er al ver van te voren naar uit.
Ik heb ook nog een verrassinkje voor je op mijn blog.
Groetjes Antoinette

Elly zei

Gefeliciteerd met jullie mooie mannetje! En nu een heuse kleuter, tja dan wil je op z'n minst toch ook 10 cm gegroeid zijn! Nou gelukkig maar voor mama dat dat niet zo snel gaat! Het gaat al hard genoeg! De foto's zien er heel gezellig uit, volgens mij heeft jullie mannetje een prachtige dag gehad!

Anoniem zei

Wat leuk dat je ook mijn blog bezoekt. Toen ik er aan begon had ik geen idee dat het zo leuk zou zijn. Ook vind ik het best wel moeilijk, zeker de styling en de foto`s. Het lukt ook nog niet zo best. Jouw blog bezocht ik reeds, maar wist niet hoe ik de reactie`s de deur uit moest krijgen.
Wij eten half om half Frans en Hollands, ook Thais is een van de favorieten. Leuke foto`s van de verjaardag van je zoon.

Anoniem zei

het is niet de bedoeling dat het anoniem is. gr. Tons

Jente zei

Hoi, van harte gefeliciteerd met je grote zoon! Tjonge, vier jaar! Het ziet er gezellig uit en leuk dat jullie met de verjaardagen een familietraditie hebben. Hopelijk knapt hij snel op.
Groetjes Jente