donderdag 18 februari 2010

Een give away in de winter gewonnen!

Jippie! Ik heb een give-away gewonnen van http://atelierkeet.blogspot.com/ Atelier Keet! Heel erg bedankt Angelique, het pakketje is goed aangekomen... Het is een pakketje om zelf dit prachtige bolletje te maken, deze foto is van Atelier Keet's site (kun je dus zien hoe het moet wórden..) en ik ga dit weekeind er mee aan de slag. De lente is onderweg, als zie je dat vandaag nog niet aan mijn foto's, dus een bollenpopje zou hier leuk staan op de seizoenentafel. Neem maar eens een kijkje bij Atelier Keet http://atelierkeet.blogspot.com/ voor nog meer mooie inspiratie!

Als de lieveheersbeestjes een ommetje gaan maken, gaan ze meestal naar het parkje achter het huis. En dat zag er van de week dus zó uit... Net een ansichtkaart he?Als we dan een eindje lopen, komen we vlak bij een bijzonder echtpaar dat hier al een paar jaar woont; Jaap en Nel genaamd. Kijk maar eens goed 'naar achteren' in het midden van de foto.
Ja, ze zitten dus echt al weer op het nest, met sneeuw en al! Eigenlijk heb ik wel medelijden met ze; nét terug van een lange zonvakantie en dan beland je hierin.. Hoe kunnen ze eigenlijk hun eten vinden?


Hier in Villa Stip was er wel gemakkelijk eten te vinden. Ik heb hier nog even een foto van de ontbijttafel op valentijnsdag.

Vandaag begon de sneeuw te smelten, dus mooie foto's maken, dat lukt niet meer. Ook de komende week gaat de temperatuur verder omhoog. Toch heb ik het gevoel dat we nog niet helemaal van de winter af zijn..we zullen zien.


Ik ben in ieder geval ijverig begonnen met het verbranden van het wintervet! Afgelopen dinsdag ochtend ben ik voor het eerst naar de dames-gym geweest in ons buurthuis. Ja, echt waar, mama lieveheersbeestje (lees; mama anti-sport) zit op gym! En, ook een leuke bijkomstigheid, het kost lekker niets. Er zijn ongeveer 15 dames van allerlei leeftijden en nationaliteiten en we hebben een heel klein, maar streng jufje. Ze heeft er voor gezorgd dat ik nota bene spierpijn in mijn achterwerk had. We hebben wel een uur lang allerlei rek en strek oefeningen, buikspier oefeningen en rug-, been-, en armspieroefeningen gedaan, pfft! De oudere dames mochten er een stoel bij gebruiken en dat was maar goed ook. Grappig detail; de juf is afkomstig uit Irak en bracht de muziek mee die ze bij de gym gebruikt...Marianne Weber.. Dat werkte wel een beetje op de lachspieren, maar het gymt wel beter met een muziekje er bij natuurlijk. Na de les dronken we nog gezellig een kopje thee of koffie met elkaar en gingen we weer naar huis. Volgende keer weer? Ja, gezellig!
Ook de kleine lieveheersbeestmannekes zijn aan het sporten geslagen, hier zien jullie onze jongste die heerlijk over de sloot 'schaatst' met zijn dubbele ijzertjes. 'Ja, een beetje door de knietjes buigen!' en hij heeft heel goed naar het schaatsen op de tv gekeken want hij doet zelfs één handje op de rug!
Onze computer zal worden aangepast, dus ik ben een paar dagen 'uit de lucht', maar toch wil ik jullie allemaal een fijn weekeind toewensen!
Groetjes mama lieveheersbeestje.

13 opmerkingen:

willy zei

Dat zijn leuke lentebolletjes die je hebt gewonnen.
Als ik dat ooievaarspaartje was, dan was ik nog een paar weekjes weggebleven.
Wat ziet je Valentijnstafel er mooi uit.
Succes met de gym.
Fijn weekend.

plukdedagsandra zei

Ligt er bij jullie echt nog zoveel sneeuw? Hier is alles weg!

En wat een mooie Valentijnstafel. Mooi bordje ook.

Schoon.

Franca zei

Prachtige valentijnstafel!
En goed bezig lieveheersbeestje, met die gym. En de sneeuw? Dat is een van de weinige dingen die we absoluut niet gemeen hebben, ik kan niet wachten tot alles weer fris groen is. En verheug me al enorm op de bolletjes die oudste samen met manlief gepand heeft in het najaar. Als het goed is krijgen we binnenkort een zeer kleurrijk tapijtje...

Anoniem zei

wat leuk zeg, dt je gewonne hebt.

En je valentijntafel zag er echt heel gezelig uit.
En nog zoveel sneeuw bij jullie, niet te geloven.Ik hoop in ieder geval dat de lente gauw komt.Heb al genoeg wit gezien deze winter.

ja,doe maar lekker gymen.Beweging is heel goed.

een prettig weekend, Lilly

LiLi M. zei

Dat zag er gezellig uit met Valentijnsdag! Hier is sinds gisteren alle sneeuw als sneeuw voor de zon in 1 klap weg, maar bij jullie zou dat nog wel eens wat langer kunnen duren gezien de hoeveelheid. Applaus voor jou! Jaaa dat je gaat gymmen! Ik ben ook niet zo'n sportieveling dus ik voel met je mee, maar zoals je het beschrijft klinkt het toch wel heel gezellig! Ik vond je anekdote over Marianne Webers muziek errug grappig! O ja en nog van harte gefeliciteerd met de prijs, ik zal ook eens in de keet gaan kijken. Succes met de computer perikelen en voor jullie allemaal ook een fijn weekend!

wilmi zei

Nou, lieveheersbeestmama, je bent goed bezig! Iets moois gewonnen, dat maakt je dag goed, en dan zo'n schattig schaatskampioentje op het ijs.. succes met gymmen en ook een fijn weekend!
groetjes,
Wilmi

Crea Annemieke zei

Wat een gezellig logje heb je geschreven...
Dat gewonnen pakketje is echt schattig... veel plezier met het maken...
Verder mooie foto's van deze prachtige winter...
leuk van die gymgroep, doe je best...
Goede dagen , Annemieke

Jente zei

Je hebt een mooie give away gewonnen. Dat krijgt vast een mooi plekje.

En wat zag jullie ontbijttafel er sfeervol uit. Wij 'doen' niet aan valentijnsdag, maar de tafel eens zo gezellig dekken... een goed idee.

Succes met de computer en een fijn weekend. groetjes Jente

Tineke zei

Wat kun jij toch heerlijk schrijven. Net of ik bij je aan de keukentafel zit en even met je mee mag kijken. Ik zie op de laatste foto een nieuwe Sven Kramer, ik weet het zeker, hihi. Gefeliciteerd met je mooie prijs. Om je ooievaars moest ik lachen. Ik heb een vriendin Nel en haar man heet...........juist...Jaap!
Fijne zondag!

Tracy zei

It is always such a pleasure to see what is happening in "Lieveheers-beestje-land"!

Congratulations, winning a lovely give-away!

Your ripple blankets are so beautiful! Eye candy!
When you finish the red and white one, please will you tell us how much the total blanket weighs... It will help us calculate how much yarn is needed for a blankie that size. Ripples use a lot of yarn.

Keep warm, keep fit! :-)

Tracy

Ingrid. zei

Wat leuk ; gefeliciteerd met je prijs !
Fijne avond , groetjes van Ingrid.

Ingrid. zei

Wat leuk ; gefeliciteerd met je prijs !
Fijne avond , groetjes van Ingrid.

Anoniem zei

Leuk cadeautje zeg en wat zag de tafel er gezellig uit, daar had ik ook wel aan willen zitten ; )