woensdag 24 februari 2010

Hoera! Mama Lieveheersbeestje is jarig vandaag! Ik heb een heel gezellige en superdrukke dag gehad, met veel activiteiten en visite, maar helaas is de dag weer voorbij.. Ik heb ook heerlijk aan de taart gezeten, maar deze prachtige taart stond niet bij ons op tafel. Deze heb ik ergens van het internet gehaald, misschien een tip voor volgend jaar, lieveheersbeestkinderen? (hint!)
We hebben weer een computer, nu mét windows7 , en ook mijn fototoestel is weer tot leven gekomen dank zij een nieuwe (tweedehands van de fotohandel en nota bene gratis!) batterij. Joehei! Mam is helemaal happy en klaar voor vele nieuwe blogberichten.
Heel veel groetjes, mama lievheersbeestje.

18 opmerkingen:

Annemiek zei

Gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn dat je weer kunt computeren en fotograferen! En die taart is inderdaad geweldig zeg!

Atelier Keet zei

hiep hiep hoera!! of zoals IEP zegt: iep iep ierie!!

LiLi M. zei

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt er een mooie dag van gemaakt! Gezellig dat je weer helemaal van de partij kunt zijn hier! Hebben jullie ook vakantie? Zo ja, ik hoop dat jullie ervan genieten en anders houden jullie mijn goede wens gewoon te goed voor de volgende week! Groetjes!

wilmi zei

Gefeliciteerd hoor lieveheersbeestmama! nee, ik zal niet naar je stippen vragen ;-) Geniet maar fijn van je kadootjes en blogze weer!
Groetjes,
Wilmi

Huize steen zei

Gefeliciteerd met je verjaardag !! En lekker verwend zo te horen :-)

Purperpolletje zei

Heel veel stipjes gefeliciteerd! Echt een goed idee, zo'n taart! Die stippen zou ik dan niet van dropjes maken, want die zijn in elk geval bij ons zó op!

Tracy zei

Hip, Hip, Hooray! Happy Birthday!

plukdedagsandra zei

Gelukkige verjaardag!

Corina zei

een dag te laat maar nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Die taart is super mooi!
Groetjes Corina

Anoniem zei

Nog van harte gefeliciteerd. Zo te horen heb je een hele leuke dag gehad. Windows 7 is echt te gek, vind je niet ?? Wij hebben het er hier ook allemaal op zitten, ook op de laptops !!
De taart op de foto, daar zou ik ook voor tekenen, ziet er fantastisch uit, maar dan vind je het waarschijnlijk weer heel jammer om hem op te eten ; )
Nog een hele fijne dag !!

Franca zei

Van harte gefeliciteerd!De taart is prachtig!
Wil je even opnieuw je adres op mijn ( nieuwe )mailadres zetten? De oude deed het ineens niet meer, dus ben ik je adres kwijt.
Je bent dan nummer vier om het boek te lezen( na Teunie).
groetjes, Franca.

Granny's Place zei

Gefeliciteerd!!!!!! en wat een taart wow.
Groetjes Madelon

Anoniem zei

een beetje laat......nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Zo te lezen is het een mooie dag geweest.

En wat een originele taart:)

Groetjes, Lilly

esther zei

van harte gefelicitteerd met je verjaardag. en die taart ziet er wel heel mooi uit.
maar de taart bij jullie zal vast ook heel lekker smaken.

Bonjade zei

Van hart mam.
Goh wat een prachttaart....
Heb je nog een puntje voor me?
Fijne dag

Heleen zei

Gefelicitaart! ehh gefeliciteerd!

Elly zei

Hi Mama lieveheersbeestje!!!! Gefeliciteerd met je verjaardag, een dag te laat, maar niet minder gemeend!!!! Zaterdag mag ik er weer een jaartje bij optellen, snap niet dat sommige mensen daar zo'n drama van maken, ben blij met elk jaar dat ik erbij krijg! En die taart, ja, die hoort er volgend jaar wel bij hoor, wat istie gaaf zeg! En, ben je nog lekker verwend??????

Annelies zei

Gefeliciteerd, mama Lieveheersbeestje!